Nyheder4. juni 2013

Jackie Navarro: Føder på Facebook

Den højgravide babe har veer og forventer at føde i dag
Jackie Navarro har veer og føder snart.
Jackie Navarro har veer og føder snart.
 Foto: All OverUnderskønne Jackie Navarro kan ikke være mere gravid, end hun er nu.

- Nej nej nej!!! Nu stopper det! Kom nu baby! 6 dage til termin. Der er ikke plads til at tage 30 gram på om dagen mere. Min mave kan ikke mere. Nu har du spist nok derinde!!! Du skal ud nu tak, skrev Jackie på sin Facebookprofil d. 29. maj.

Se, hvem der også lige er blevet mor for anden gang

Og noget tyder på at den lille guldklump i mavsen har lyttet sin mors bøn, for i dag seks dage senere, ser det ud til, at der er ved at ske noget.

- Det bliver squ nok i dag alligevel. Med hæng mig ikke op på det. Aaaav siger jeg bare!!!! Av av, lød det fra den vordende mor i morges på Facebook.

Det sociale medie har hun brugt flittigt til at informere om sin graviditet og siden i går, har man også kunne følge med i Jackies veer på siden.

Seoghoer.dk har forsøgt at få fat i den hårdtramte mor, men da hun har så slemme veer foregår kommunikationen på Facebook-chatten.

- Jeg har det af helvedes til, men jeg kan stadig grine. Sidder på min nye terrasse og kommanderer rundt med Niels. Han køber både ind og har lige handlet tre kager fra bageren.

- Jeg føder højst sandsynligt i dag. Jeg har haft veer siden klokken fem i morges. Men det betyder ikke, at fødslen er gået sådan rigtigt i gang.

Lækre Levin om fødslen af sønnen

Smukke Jackie har i forvejen sønnen Theodor på to år sammen med sin mand Niels Borger Rasmussen. Og snart.. meget snart.. får familien et fjerde medlem - endnu en søn.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/dfd3c164fcd2465fab6882761c060aa2.jpg


Jackie Navarro er flittig til at dele fra sin fødsel. (Foto: Privat)

Du kan følge med hos Jackie selv på hendes blog.

Sponsoreret indhold