Jackie Navarro: Det tænder mig helt af

Smækre Jackie Navarro er yderst kritisk, når hun kigger på mænd

Smækre Jackie Navarro er yderst kritisk, når hun kigger på mænd

Foto: All Over

De fleste kvinder kigger først på en mands udseende, hans hygiejne og hans generelle påklædning. Men det er ikke specifikt nok til lækre Jackie Navarro.

Nøgenmodellen ved nemlig præcis hvilken type mand, der kan få hende til at gå sin vej.

Læs også: Jackie Navarro: Har fået kroppen tilbage

- Når det kommer til mænd, er der ikke noget, der kan tænde mig mere af end grimme sko. Grimme sko er en "no go" for mit vedkommende, flyver det ud af munden på den smækre brunette.

Med grimme sko kunne man måske få associationer til udtrådte gummisko eller lignende, men det er ikke der, problemet ligger.

Læs også: Jackie Navarro i chok

- Udtrådte gummisko er fint nok, hvis de passer til resten af looket. Desværre er der mange mænd, der stadig hænger fast i 90'erne. De går rundt i de der afskyelige, meget firkantede, fine sko. Sådan noget kan jeg bare ikke.

Det samme gælder store tykke såler, grimme kondisko og generelt alle sko, der skriger 90'erne, grinede hun højlydt, da Seoghør.dk fanger hende på den røde løber.

- Jeg har måske et lille problem med 90'erne. Den type mænd kan jeg bare ikke fungere med. Det er virkelig fælt, og der er alt for mange af dem. De er alle vegne, klukker Navarro.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close