Nyheder6. maj 2014

Ja, jeg klippede grevinden med fjerkræsaks

Dennis Knudsen ordnede Alexandras hår med køkkenredskab
Dennis Knudsen har været Alexandras frisør i flere år
Dennis Knudsen har været Alexandras frisør i flere år
 Foto: Claus Poulsen og Kaspar WenstrupDennis Knudsen er de kendste foretrukne frisør, og nu afslører den populære herre, hvordan han fik lokket en af sine mest celebre kunder, grevinde Alexandra, ind i biksen.

Modsat hvad man ellers skulle tro, var det nemlig hverken en god reklame, et slagtilbud eller en anbefaling fra en veninde, der fik prins Nikolai og prins Felix' mor til at blive stamkunde hos Dennis Knudsen.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen fester vildt i Tyrkiet

Derimod var det en omgang med en fjerkræsaks, der fik den forhenværende prinsesse til at vælge kendisfrisøren som sin hårmand.

- Jeg har klippet grevinde Alexandra med en fjerkræsaks og et glas hvidvin i hånden, afslørede Dennis Knudsen i P4-programmet "Café Hack", hvor værten spurgte ind til episoden, der første gang kom frem i forbindelse med frisørens bogudgivelse sidste år.

Den noget utraditionelle klipning fandt sted i Tyrkiet, hvor kendisfrisøren var på visit i sin elskede feriebolig i Oasis Club. Ligesom ham har grevinde Alexandra også sin sommerresidens i det tyrkiske rigmandsparadis.

LÆS OGSÅ: Hold vejfest med grevinde Alexandra

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/5c55add1e6174e2b825896d0f6d13d38.jpg


Dennis Knudsen og Alexandra er siden fjerkræ-klipningen blevet gode venner (Foto: Mikael Rieck)

LÆS OGSÅ: Grevinde Alexandra bimlende beruset

Hun var tilsyneladende kommet ned i sydens sol med for megen pels på toppen, for hun henvendte sig til Dennis med et ønske om at blive klippet korthåret.

Og som den hjælpsomme herre, Dennis Knudsen er, greb han naturligvis chancen, selvom han var mange tusinde kilometer fra sin frisørsalon.

- Jeg sagde til hende: Jamen, jeg kan da bare klippe dig nu. Så sagde hun: Det vil jeg gerne. Jeg havde ikke en saks med, men jeg havde en saks i skuffen. Og det var så en fjerkræsaks, fortæller han i radioprogrammet og fortsætter:

- Og så klippede jeg hende. Og jeg har haft hende som kunde lige siden.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen amok: slog bartender

Sponsoreret indhold