Dennis Knudsen amok: Slog bartender

Dennis Knudsen havde næverne fremme fredag aften

Dennis Knudsen havde næverne fremme fredag aften

Foto: Kaspar Wenstrup
En festlig aften på bøssebaren Cosy Bar i København endte sidste fredag aften med øretæver mellem Dennis Knudsen og bartenderen, skriver bt.dk.

Optrinnet begyndte, da kendisfrisøren havde betalt 16 kroner for lidt for to gin og tonic samt en øl - og bartenderen slog kort tid efter fast, at stedet ikke gav kredit; heller ikke til kendisser som Dennis Knudsen.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen: Gnubbede ben op af Brad Pitt

Dén besked fik Dennis Knudsen til at overfuse bartenderen med flere ukvemsord. Blandt andet kaldte Dennis Knudsen bartenderen for 'en bøsserøv'.
Dennis Knudsen var gal og endte med at slå en bartender fredag aften (Foto: Kaspar Wenstrup)


Dennis Knudsen fortalte selv om sidste fredags bytur, da han gæstede radioprogrammet Café Hack på P4 søndag. Her grinte den homoseksuelle frisør selv af, at han havde kaldt bartenderen for 'en bøssrøv'.

- Hvis du vil have mig ud må du tilkalde en dørmand, for jeg går ingen steder, sagde Dennis Knudsen herefter til bartenderen, fortalte Dennis Knudsen i radioprogrammet Café Hack, der sendes hver søndag kl. 10.00 på P4.

LÆS OGSÅ: Gustav: Dennis Knudsen er klam

Bartenderen på Cosy Bar greb fat i Dennis Knudsens skulder, og det skulle bartenderen vist aldrig have gjort. Det fik nemlig Dennis Knudsen til - som han selv beskriver det over for bt.dk. - at 'vende sig om i bedste taekwondo-stil' og uddele adskillige slag.

- Jeg mener, at det var selvforsvar. Bartenderen var utrolig flabet over for mig, og jeg advarede ham også. Jeg sagde, at hvis han rørte mig, så fik han en på hovedet, siger Dennis Knudsen til bt.dk.

Cosy Bar har ikke valgt at anmelde episoden, skriver bt.dk.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close