Casper til pelshandler: Isabel er ikke mulat

Casper Christensen har helt styr på, hvad hans kones hudfarve kommer af.

(Foto: All Over Press)

Stressniveauet er ekstra højt hos pelshandleren Nicolai Lønberg, fordi han skal have besøg af komikeren Casper Christensen, der skal købe en gave til konen Isabel. Gaven er til hendes 30-års fødselsdag, og komikeren er ikke bange for at stille krav. Eller at rette på pelshandleren, når han fortaler sig.

Det går nemlig galt for Nicolai Lønberg hele to gange. Først kommer han til at sige, at Isabel kan have en pels på, når hun skal ned og træne eller købe to liter mælk. Problemet er bare, at hverken Isabel eller Casper købet eller drikker mælk, hvilket Casper åbenhjertet gør opmærksom på.

Senere er den gal igen, da Nicolai forsøger at forklare, at en mørk pels passer godt til Isabel, fordi hun er mulat. Det bremser Casper dog brat op og slår fast, at hans kone ikke er mulat.

- Altså Isabel er ikke mulat. Hun er det, man kalder en one-drop. Eller en quadron, fordi hun er kvart. Altså hendes mor er mulat, forklarer Casper Christensen, og pelshandleren føler, at han har jokket i spinaten. 

Se det sjove klip her:

Nicolai Lønberg får dog hevet handlen tilbage på sporet, og til sidst står Casper og skal vælge mellem to pelse. Ude af stand til at træffe et valg, trækker han sig tilbage til sin bil for at meditere. Det kommer meget bag på Nicolai Lønberg, der forbavset må se til, mens Casper sætter sig ud i bilen, på passagersædet, og tænker sig om. 

Se klippet her:

Du kan få hele den morsomme købsseance at se i aftenens afsnit af "Købmænd på 1. klasse".

Det vises på TV3 klokken 21. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close