Nyheder8. december 2017

Irina planlægger baby nummer to i 2018

Hun har faktisk allerede sat i kryds i kalenderen for, hvornår hun gerne vil være gravid med sit andet barn.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-01397.jpg
 All Over

Der er nok mange, der i noget tid nu har tænkt, om Irina Olsen og hendes kæreste Morten, også kendt som Faustix, ikke snart skal have et barn mere.

Og jo, det skal de. Det skriver Irina på sin blog og fortæller, at hun har planlagt nøjagtig, hvornår det skal ske.

Men divaen har været noget nervøs, efter hun havde en meget hårdt graviditet første gang, da hun ventede parrets datter Allessia.

- Jeg har været ind epå det før.. Morten er klar! MEN - det var ikke Morten, der var gravid, det var ikke Morten, der havde INSANE kvalme i 9 måneder straight, det var ikke Morten, der havde så mange plukveer, at han ikke kunne arbejde, holde aftaler, komme op ad trappen and so on, skriver Irina på sin blog.

Og det var ikke kun graviditeten, der var en hårdt omgang for hende. Sidste gang to fødslen tre dage, så Irina skal lige samle mod, hvis næste omgang bliver ligeså slem.

Men Allessia er et nemt barn, og Irina vil dog alligevel også gerne have et barn mere.

- Og når vi kigger på Allessia og al den glæde og kærlighed og mening med livet, der kom med hende, så tænker vi... we need more of those, hah!, skriver hun.

Som det strukturerede og planlæggende menneske Irina er, så har hun selvfølgelig også tænkt over, hvornår det perfekte tidspunkt for en to'er er.

- Allessia bliver 3 år til marts og personligt, så er det præcis den alder, hvor jeg forestiller mig, at hun får glæde af en lillebror eller en lillesøster på sigt. Vi tænker, at vi muligvis ikke skal have 3 børn (man skal aldrig sige aldrig), og jeg er indstillet på at gå igennem det hele igen, men jeg har behov for den rette planlægning i min situation. Jeg er nødt til at være realistisk, eftersom jeg kan risikere at have samme graviditet som første gang, skriver hun, men fortsætter dog:

- Jeg har virkelig tænkt, at 2018 vil være et godt år at blive gravid.

- Så nu har jeg allerede skrevet det ind i min kalender for 2018, juli/august måned - GET PREGNANT!, slutter hun.

Se billeder af Irina her:

Irina Babenko

Sponsoreret indhold