Nyheder14. november 2017

Irina: Derfor er vi ikke blevet gift endnu

Efter to års forlovelse har Irina fundet ud af, at det nok hverken bliver et kæmpe bryllup eller en vielse i Las Vegas.

Irina Babenko

Ifølge traditionerne må man højst være forlovet i et år, og så skal vielsen finde sted.

Men det der med at overholde traditionerne går Irina "Babenko" Olsen og hendes forlovede Morten Olsen, der også er kendt som Faustix, måske ikke så meget op i.

I hvert fald er det to år siden, at Morten gik på knæ, og Irina sagde "ja", men brylluppet lader godt nok vente på sig.

Og ringen - den ahr hun også taget af igen.

Men det er altså ikke, fordi der er knas i parforholdet.

- Jeg fik den jo ca. et halvt år, efter Allessia var blevet født, og der må jeg stadig have haft lidt vand i kroppen, for da passede den mig fint, skriver Irina på sin blog.

Så det ser ikke ud til, at forlovelsen og brylluppet går helt som planlagt. Men det er der en årsag til.

- Som månederne gik og #mommylife tager fart, så kender nogle af jer det jo måske, så orker man ikke det vilde, og et kæmpe bryllup er bare ikke nr. 1 på prioriteringslisten måske. Så fik jeg jo den gode idé, at vi skulle blive gift i Las Vegas, og det kan I måske huske, at jeg skrev om i starten af året, og så tog vi så til L.A., hvor vi prøvede at få nået det, men det kunne ikke lade sig gøre id en omgang, og så droppede vi også den idé efterhånden, skriver hun på bloggen.

Men det er faktisk ikke Irina, der er mest ivrig efter at blive gift. Morten snakker mere om det, og det kan man måske godt forstå, når han nu har været nede på knæ.

- Selv om vi ikke er gift på papir, så har Morten faktisk kaldt mig for kone/wifey længe nu, og selv om det måske plejer at være omvendte, så snakker han meget mere om det at få et barn til og blive gift, end jeg gør, skriver hun.

Men giftes det SKAL de, forsikrer Irina om. Hun vil dog gerne have lidt bedre vejr, og så skriver hun, at de er åbne for et mindre bryllup. Muligvis har de allerede fundet location.

- Min allerførste idé var jo, at det skulle være på Statens Museum for Kunst... That is not a joke! Så vidt jeg har forhørt mig, er det også muligt, men som sagt, så tror jeg, noget mindre med mindr eplanlægning er mere overskueligt for os lige nu, lyder det fra divaen.

Se billeder af Irina her:

Irina Babenko

null

Sponsoreret indhold