Irina genforenet med computer: Slut med nøgenbilleder

Den glemte computer med nøgenbilleder er tilbage hos Irina Babenko og kæresten

Den glemte computer med nøgenbilleder er tilbage hos Irina Babenko og kæresten

Foto: Thomas Laursen


Flere danske netmedier, heriblandt SE og HØR beskrev i går hvordan reality-baben Irina Babenkos kæreste havde glemt sin computertaske i toget - en computer, der blandt andet gemte på nøgenbilleder af tv-stjernen. Men takket være medieomtalen er computertasken nu tilbage i trygge hænder hos de lettede ejere.

LÆS OGSÅ: Frække Irina: Kæreste med stjerne-dj

En mand, der havde fundet den glemte taske i toget, blev gjort opmærksom på, at der nok var tale om gårsdagens mest omtalte computertaske. Via Ekstra Bladet kunne manden fortælle Irina Babenko, at han havde afleveret tasken til politiet på Hovedbanegården. Og efter at have besøgt et par forskellige politistationer fandt parret endelig frem til tasken.

Den ærlige taskefinder kan nu se frem til dusøren på 3.000 kroner, som den tidligere reality-deltager udlovede i går.

LÆS OGSÅ: Diva-Irina: Se mine deller

- Der stod ikke noget på tasken om, at det var vores. Så det var godt, at hele Danmark ledte med. Jeg er meget glad i dag. Havde det ikke været for ham, havde vi nok ikke fundet den. Jeg er glad for, at han var en meget forstående og fornuftig type. Der var en del mennesker i går, der håbede på, at billederne ville komme ud i offentligheden. Det var der mange, der glædede sig til, siger Irina Babenko til SE og HØR.

Den uheldige episode betyder sandsynligvis, at Irina Babenkos kæreste må klare sig uden nøgenbilleder af skønheden på sin computer.

LÆS OGSÅ: Diva-Irina: Nu vil hun være klog

- Mange spurgte mig, hvordan jeg kunne have den slags billeder liggende på min kærestes computer. Jeg synes ikke, der er noget galt i det, men det er nok ikke en god ide, fordi noget som det her kan ske. Ingen andre skal se billederne. Jeg var nok flyttet til et andet land, hvis nogen havde set dem, fortæller Irina Babenko.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close