Irina mister computer med nøgenbilleder

Der er meget private billeder på den forsvundne computer

Der er meget private billeder på den forsvundne computer

Foto: Thomas Laursen


Irina Babenko og hendes kæreste, Morten Brangstrup Olsen, har haft en dårlig dag i dag. I morges glemte parret Mortens computertaske i S-toget fra Herlev mod Ballerup. Og den indeholder blandt andet nøgenbilleder af den smukke reality-stjerne.

LÆS OGSÅ: Irina: Sådan fik jeg selvtillid

- Der er nogle ting på den, som er uerstattelige og andre ting, som absolut ikke må se dagens lys (I ved hvad jeg mener), hvilket selvf giver mig lidt (MEGET!!!!!!!) stress! Vi ved simpelthen ikke hvad vi skal gøre mere, for den er blevet taget ud af toget (Morten fandt nemlig toget), men ikke returneret på hittegodskontoret, så der er en derude der har den lige nu! Og det er ikke den her slags billeder der er på den… omg, det kan jeg slet ikke overskue at tænke på lige nu, skriver Irina Babenko på sin blog og henviser til et billede, hvor hun poserer i undertøj.


Computertasken er magen til denne her af mærket Targus

LÆS OGSÅ: Frække Irina: Kæreste med stjerne-dj

DSBs kommunikationsafdeling oplyser til SE og HØR, at man er afhængige af, at folk indleverer fundne genstande. Hvis man har mistet noget i toget, kan man udfylde en beskrivelse på nettet og så bare håbe på, at den beskrivelse matcher noget, som der bliver registreret i løbet af de efterfølgende dage.

Irina skriver i en mail til SE og HØR, at tasken er efterlyst gennem det elektroniske hittegodssystem.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close