Irina går i Kylie Jenners fodspor

Irina.

Irina.

Foto: All Over Press

Irina Babenko går snart i Kylie Jenners fodspor

Senere på året lancerer hun nemlig sit eget makeup-brand. 

Det har hun netop afsløret på Instagram.

- Here it goes... FINALLY vil jeg gerne afsløre mere om en drøm som går i opfyldelse i år og som jeg har teaset lidt omkring! Siden sidste år har jeg været igang med noget, som jeg meget passioneret omkring - nemlig mit eget makeup brand, skriver Irina på Instagram. 

Bloggerbaben fortæller, at hendes nye makeup-serie kommer til at blive produceret i Danmark, men at hendes mange fans må vente lidt endnu, før de kan få fingrene i det. 

- Jeg synes selv, at det er så lækkert og noget som man ofte har lyst til at bruge. Der er nemlig flere produkter og det kommer til at blive produceret i DK i top kvalitet. Det lanceres senere på året og jeg håber, at I kommer til at være ligeså vilde med det som jeg er, skriver hun. 

Irina har aldrig lagt skjul på, at hun er kæmpe fan af Kardashian-familien. Her har flere af kvinderne i familien også deres eget makeup-brand. Mest succesfuldt er Kylie Jenners. Den yngste Kardashian-pige skovler nemlig milliarder af kroner ind om året på at sælge makeup.

Artiklen fortsætter efter billedet

Here it goes... FINALLY vil jeg gerne afsløre mere om en drøm som går i opgyldelse i år og som jeg har teaset lidt omkring! Siden sidste år har jeg været igang med noget, som jeg meget passioneret omkring - nemlig mit eget makeup brand! Så I det komme...?! I AM SO EXCITED beauties... og jeg har haft det på en del gange på billeder nu, hvor I allerede virker til at kunne lide farverne og looket, hvilket gør mig over the moon happy. Jeg synes selv, at det er så lækkert og noget som man ofte har lyst til at bruge. Der er nemlig flere produkter og det kommer til at blive produceret i DK i top kvalitet. Det lanceres senere på året og jeg håber, at I kommer til at være ligeså vilde med det som jeg er and this is only the beginning. #irinathediva

A post shared by IRINA THE DIVA (@irinathediva) on

Det er ikke mange uger siden, at Irina var forbi "Paradise Hotel", hvor hun hjalp til i forbindelse med årets Miss Paradise-konkurrence.

Dengang kunne man også se, at hun havde helt styr på det, når det kom til at få kvinder til at se godt ud. Så det er ikke så overraskende, at hun nu går ind i skønhedsbranchen.

Det var dog hårdt for hende at være væk fra datteren Allessia

- Jeg var afsted i Mexico i en kort periode, for at lave optagelser til dette års “Paradise Hotel” og havde min telefon på mig hele tiden. Jeg har max været væk fra Allessia i en uge og der bliver der også rigtig hårdt, selv med billeder og opkald, synes jeg, skrev Irina på sin blog

Se flere billeder af Irina i galleriet herunder

Irina Babenko

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close