Nyheder16. september 2014

Irina Babenko: Jeg blev stemplet

Det var ikke altid nemt at være kendt fra reality-tv, afslører en afklædt Irina Babenko. Se flere billeder i artiklen
Af af

Irina Babenko: Jeg blev stempletLivet som reality-deltager kan virke som en lang fest. Men der er også negative sider ved det. Den gravide reality-stjerne Irina Babenko fortæller i et interview med mandemagasinet Connery, at mange har fordomme omkring hende og andre, der er blevet kendt fra et reality-program.

LÆS OGSÅ: Irina Babenko er gravid

- Folk har selvfølgelig nogle fordomme om reality-deltagere, og også om mig. Heldigvis oplever jeg at folk hurtigt glemmer deres fordomme om mig, hvis de snakker med mig. Jeg oplever også rigtig meget interesse fra unge, der spørger ind til hvordan det er at blive kendt, både på de gode og dårlige ting, siger Irina Babenko.

LÆS OGSÅ: Gravide Irina: Fik øv-besked hos lægen

Det er blandt andre medierne og reality-deltagerne selv, der er med til at skabe fordommene, mener den ukrainske skønhed.

- Mediebranchen har en tendens til ikke at behandle os alle lige pænt. Til nogle events kan det endda virke som et negativt stempel, hvis en reality-deltager er til stede. Det er fordi der er nogen der er virkelig skandaleagtige… Det er lidt svært at forklare - men du har sikkert også selv oplevet at nogen skaber sig til events? Så selvfølgelig kan reality-deltagere give et dårligt billede, men det er jo ikke en regel, siger Babenko.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe sviner Irina: Få dig et job

Irina Babenko fortalte om bagsiden af medaljen ved livet som reality-stjerne i DR3-programmet 'Selvoptaget.' Hun betegner sig som "en af de heldige," der ikke har opført sig skandaløst.

Herunder kan du se et interview med Irina fra Reality-award 2014


Sponsoreret indhold