Nyheder26. august 2014

Gravide Irina: Fik øv-besked hos lægen

Reality-pigen var til tjek hos lægen mandag
Af af
Irina Babenko er gravid og fik mandag en øv-besked hos lægen
Irina Babenko er gravid og fik mandag en øv-besked hos lægen
 Foto: Thomas LaursenMandag var den gravide reality-pige Irina Babenko til et rutine graviditetstjek hos lægen, men det var ikke ligefrem drømmebeskeden, som hun tog derfra med.

Det afslører Irina Babenko selv på sin blog Irina The Diva.

Vægten afslørede nemlig 62 kilo og en BMI, der kun var 1,5 fra at ramme 'overvægtigt' på den velkendte vægtskala.

- Undskyld mig altså, men f… den skala, mine knogler er tunge og min store booty + bryster vejer alene 40kg (siger jeg til mig selv!) Ej, ærligt så blev jeg lidt overrasket over, at jeg var så tæt på at være overvægtig, men hun (lægen, red) sagde at min vægt var normal, mht. hvor jeg var i min graviditet nu…' skriver Irina på sin blog.

LÆS OGSÅ: Irina Babenko er gravid

LÆS OGSÅ: Irina genforenet med computer: Slut med nøgenbilleder

LÆS OGSÅ: Irina Babenko: Sådan fik jeg selvtillid

Øv-beskeden slog dog ikke pigen mere ud end at hun bagefter tog hun og kæresten Morten ind til Torvehallerne og delte en pizza:

- Den var jeg helt med på jo. Han fik en klap sammen med salami og jeg fik en "Wishbone" med parmaskinke, kartofler og basilikumspesto…. den var OMGodable!!! Jeg spiste lidt over halvdelen af den og Morten spiste så resten og så fik vi også lidt kage et andet sted bagefter og så købte han faktisk 3 frikadeller på vejen hjem også, skriver reality-pigen på sin blog.

Irina Babenko, som er kendt fra blandt andet 'Fristet', venter barn sammen med DJ-kæresten Morten Brangstrup Olsen. De har været sammen siden begyndelsen af året.

Sponsoreret indhold