Nyheder4. august 2017

Infernal-Paws sjove oplevelse: En diller med dressing

Efter 20 år som Infernal har Lina Rafn og Paw Lagermann oplevet lidt af hvert
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170722_dm_samsoefestival_096.jpg
 Foto: Dan Mariegaard
I 20 år har Infernal rejst land og rige rundt med deres ørehængende popmusik. Og med så mange år på den danske musikscene, så er der selvfølgelig været en skæg oplevelse eller to. Det er især i backstageområdet på musikfestivalerne Lina og Paw oplever skægge sager.
– Der var engang en fyr, der kom ind i backstage helt nøgen, og vi endte med at lave en sandwich på hans pik. Det var langt ude. Det er sådan noget, der sker på en festival. Vi havde noget smørrebrød tilovers, og så bum! Han syntes, det var sjovt, og jeg syntes, det var sjovt. Men korpigerne syntes, det var lidt mærkeligt, at jeg lavede en sandwich på en pik, skraldgriner Paw, mens han forsøger at gengive smørrebrødsseancen med de lange arme. - Jeg var der ikke, udbryder Lina, da SE og HØR møder parret på Samsøfestivalen. Selvom det er 20 år siden, at Infernal startede, så har Lina det lidt svært med det runde jubilæum.

- Der er en del af mig, der har lyst til at flygte fra det. Som ikke har lyst til, at det skal være 20 års jubilæum i år, for jeg synes stadig, at vi kun lige er startet. At vi stadig er ved at finde kreativt fodfæste, har Lina Rafn fortalt i forbindelse med jubilæet.

Du kan læse et stort interview med Infernal i denne uges SE og HØR der er på gaden nu

Se billeder af Lina Rafns forvandling igennem de seneste 20 år i galleriet herunder

Lina Rafns 20 år i billeder

Sponsoreret indhold