Nyheder12. december 2016

Indsamling til den dræbte politibetjent slår ALLE rekorder

Det strømmer ind med penge fra nær og fjern til familien til Jesper Jul, som i sidste uge blev skudt og dræbt foran politistationen i Albertslund
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jesper_jul.jpg
 (Foto: Privat/Facebook)

Midt i deres livs værste mareridt kan familien til Jesper Jul måske ane et lille lyspunkt midt i mørket.

Det strømmer nemlig ind med penge fra nær og fjern. I skrivende stund er der indsamlet et beløb på hele 630.371 kroner til familien, der i sidste uge blev revet itu, da hundeføreren Jesper Jul, 43, blev skudt og dræbt foran sin arbejdsplads i Albertslund.

Indsamlingen foregår på Caremaker.dk og er startet af Jesper Juls mangeårige ven Emil Vøhler. Håbet er, at der i alt vil blive indsamlet 700.000 kroner – penge som kan hjælpe hans efterladte, der blandt andet talte en forlovet og to børn.

- Jesper er far til en fantastisk søn og en bedårende datter. De går nogle rigtig svære år i møde uden deres far til at hjælpe dem på vej. Indsamlingen vil gå til en lukket konto til de to børn, så de har mulighed for at stå stærkere oven på denne begivenhed, når de bliver myndige, står der i indsamlingen på Caremaker.dk.

- Enhvert beløb vil være yderst taknemmeligt som støtte til børnene. Hvis vi alle bidrager med et par kroner, så kan det have en enorm effekt på familien, hvis arbejdsliv og motivation, helt forståeligt, ikke fungerer optimalt i denne periode. Jesper har altid givet mere end han fik, så nu er det vores tur til at hjælpe ham og hans familie videre i denne svære tid.

Jesper Jul blev skudt foran sin arbejdsplads tirsdag i sidste uge, og selv om lægerne kæmpede for at redde hans liv, sov han ind dagen efter omgivet af sin familie.

Siden har der været flere mindehøjtideligheder for den afholdte hundefører. Søndag aften var der blandt andet et fakkeloptog i Albertslund, hvor mange mødte op og tændte over 2.000 fakler i mørket.

Jesper Jul får en statsbegravelse fra Roskilde Domkirke fredag. Begravelsen kommer til at foregå under private former, og gæsterne vil være Jesper Juls familie og nære venner og kolleger.

Du kan følge indsamlingen her, hvor du også selv kan give et bidrag.

Sponsoreret indhold