Nyheder12. august 2015

Mary degraderet: Ikke længere med i eksklusiv ”klub”

I flere år har den danske kronprinsesse ligget på listen over de bedste klædte i det prestigefyldte, amerikanske magasin Vanity Fair. Men i år er Mary strøget fra listen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/royalt/mary-roedtop-jpg.jpg
 Foto: Colour Press

Hun er flere gange blevet kåret til et sandt stilikon af både danske og udenlandske medier.

Flere gange har hun endda været på listen over ”de bedst klædte i hele verden” i det prestigefyldte, amerikanske magasin Vanity Fair.

Men i år må den danske kronprinsesse spejde langt efter sit navn på den eftertragtede liste.

https://imgix.seoghoer.dk/bb-01607.jpg
 All Over

Kronprinsesse Mary iført en blommefarvet kjole, da hun sidste år overværede DR's jubilæumsshow i Koncertsalen. Foto: All Over

Kronprinsesse Mary er således ikke med på Vanity Fairs liste over de bedste klædte.

Faktisk bringer Vanity Fair i år adskillige overraskelser. Det er nemlig ikke blot Mary, der er forsvundet fra listen.

Englands stilikon Kate, hertuginden af Cambridge, er også forsvundet fra listen. I stedet har Spaniens dronning Letizia fået plads i det eksklusive selskab – sammen med blandt andre Taylor Swift, Rihanna og danseren Misty Copeland.

På mændenes liste optræder der i år flere royale. Blandt andre Englands prins Harry og Sveriges nygifte Carl Philip. Også skuespilleren Bill Nighy er kåret til en af de bedst klædte mænd i verden – sammen med NFL-spilleren Russell Wilson.

Sidste år prydede Mary den fornemme liste. Og her roste Vanity Fair blandet andet kronprinsessen for en hvid Toni Maticevski-kjole, som hun bar sidste år i forbindelse med prins Henriks 80 års fødselsdag.

Du kan se hele listen for 2015 her.

Sponsoreret indhold