Nyheder12. februar 2014

Kronprinsessens plageånd giver op

Anonym blogger, der har forfulgt Mary, lukker for sin blog
Af af
Mary er en populær kvinde i udlandet
Mary er en populær kvinde i udlandet
 Foto: Thomas Laursen
En anonym blogger, der i årevis af forfulgt Kongehuset og især haglet Kronprinsessen ned, har nu valgt at lukke og slukke for sin Kongehus-fjendtlige blog, skriver BT.

Den anonyme blogger skrev således den sidste post på sin hjemmeside Danish Royal Media Watch 5. februar - og på sin sidste blog blev der igen kastet med skyts mod Kronprinsesse Mary:

Læs også: Kronprinsessen hjælper børn i sorg
- Tillykke med fødselsdagen, Mary! Tak for alle grinene, blog venskabet, de gode tider! Mit arbejde her er slut: Du er stadig en taber. Held og lykke med det, var overskriften således på den sidste post, hvor den anonyme m/k gav en længere udredning af Marys personlighed:


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/64855d7602db43a1a65b9c7b353295f4.jpgOverskriften på den sidste blog (Foto: Screenshoot)


- Hun er en person uden pligtfølelse, ingen selvbevidsthed, ingen empati, ingen følelse af forpligtelse eller ansvar undtagen i forhold til sin egen forfængelighed, med et ansigt fuld af fyldstoffer og en virkelig korrupt og ineffektiv repræsentant for Kongeriget Danmark., lød beskrivelsen af 42-årige Mary.

Læs også: Mary: Jeg var ensomDen anonyme skribent har igennem en årrække skrevet alskens grimme ting om det danske kongehus og specielt om den danske Kronprinsesse, som den ukendte skribent har kaldt diverse øgenavne.

Sponsoreret indhold