Nyheder3. juli 2021

Ikke for børn: Taylor arbejdede som Disney-prinsesse. Nu lever hun af OnlyFans

Den 26-årige kvinde inkasserer mellem svimlende 120.000 og 400.000 kroner om måneden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled_-_2021-07-03t100610.914.png
 Foto: Instagram, Dare Taylor

Der var engang, hvor hun poserede som Anna fra ”Frozen” og Jasmin fra ”Aladdin”, men nu tjener modellen Dare Taylor styrtende på sin bruger på den omstridte abonnementstjeneste OnlyFans.

Og lønnen har helt sikkert været en ganske anden, da hun spankulerede rundt i kostume i Disney World Florida – en tjans, som den unge kvinde havde drømt om siden otteårsalderen.

Ligesom det i dag også et andet publikum, hun poserer smilende for.

For i dag tjener Dare Taylor nemlig kæmpebeløb, som brugere på det sociale medie OnlyFans overfører til hende. Mellem 20.000 og 60.000 dollars – eller op mod 400.000 danske kroner – om måneden, for at være nøjagtig.

Det fortæller hun til New York Post.

- Det er selvfølgelig et stort skift, men jeg gør flere mennesker glade nu, end jeg gjorde i Disney. Det er begrænset, hvor mange du kan nå ud til i løbet af en time i en forlystelsespark, men nu kan jeg møde millioner af mennesker online, fortæller den 26-årige californiske kvinde.

Taylor, som oprindeligt er fra Belle Plaine – en lille by i Minnesota – plejede hvert år som barn at tage til Orlando for at besøge Disney-parken i Orlando sammen med sin mor.

- Jeg elskede alt ved det, fortæller hun om forlystelserne, magien og de elskelige figurer, som hun drømte om at optræde som en dag.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/untitled_-_2021-07-03t101137.554.png
 Foto: Instagram, Dare Taylor

Den 26-årige kvinde måtte i længere tid holde sin bibeskæftigelse hemmelig for Disney, der har strenge regler for deres performere. (Foto: Instagram, Dare Taylor)

Da hun i en alder af 18 år overvandt sin generthed og vandt titlen som Miss Teen Minnesota, besluttede hun sig for, at hun ville leve af at optræde. Og gerne give børnene i Disney World et smil på læben.

- Den dag, jeg overrakte kronen til en anden, var den dag, jeg besluttede mig for at tage til Florida og blive Disney-prinsesse, fortæller hun.

Tre år som prinsesse

Efter først at have arbejdet som tjener på en restaurant, sikrede hun sig endelig jobbet som den smukke arabiske prinsesse Jasmin fra den populære tegnefilm ”Aladdin”.

Tre år gik med parader, møder med børnene med julelys i øjnene og shows, og til sidst trængte Dare Taylor til nye udfordringer.

Hun opdagede hurtigt, at der var penge at tjene som model, men det var et sats for Taylor, der som Disney-prinsesse var underlagt enormt strikse regler.

Det at spille Anna fra animationsfilmen ”Frozen”, og posere topløs kan ikke forenes.

- Ingen fandt nogensinde ud af, hvad jeg lavede ved siden af, fortæller Taylor, der debuterede på forsiden af det slovakiske Playboy.

Hemmelige jobs

Hun fortsatte det frække dobbeltliv i en periode, mens hun arbejdede som assistent og optrådte som Wilma fra ”Scooby Doo” i Universal Studios.

Men til sidst var det jobbet som letpåklædt model, der trak i hende.

Hun forlod Florida, og startede sin Youtube- og Instagram-karriere i 2019, efter at være blevet kåret som Miss Bikini Model. I dag har hun 298.000 følgere, og hendes trofaste skare af betalende brugere på OnlyFans vokser.

Dare Taylor nægter dog at beskrive sig selv som pornostjerne.

- Min specialitet er “kunstneriske nøgenbilleder”. Og der er grænser, som jeg aldrig overtræder.

Selvom hun ser tilbage på sin tid som uskyldig Disney-prinsesse med stolthed og varme, så elsker hun i dag at flirte med sine abonnenter. Samt give dem fornemmelsen af at de dater hende i et harmløst rollespil, hvor hun kan tjene mellem 50 og 150 dollars per webcam-session.

Sponsoreret indhold