Ida Corr har sat Dragør-villaen til salg

(Foto: René Schütze)

 
Og har man knap syv millioner kr., kan man nu blive ejer af sangfuglens villa, der netop er kommet til salg hos EDC Living.
 
Det skriver Boliga.dk.
 
Ida Corr og Jens Sørensen købte murermestervillaen i liebhaverenklaven på Amager tilbage i 2010.
 
Dengang var prisen godt 3,6 millioner kr., og dermed ser det ud til, at parret hver især kan komme ud af huset med en gevinst.
 
Parret meddelte nemlig tidligere på året, at de havde valgt at gå hvert til sit.
"Let Me Think About It"
 
Den aarhusianske sangerinde med de store brune øjne har for alvor slået sig fast på den danske musikscene med hit-nummeret "Let Me Think About It" og som dommer i X Factor, hvor den 40-årige sangfugl vandt 2013-udgaven af talentkonkurrencen med solisten Chresten.
 
Siden er også præstationen i TV2-programmet Toppen af Poppen blevet føjet til det musikalske CV. Her fremførte Corr blandt andet Gnags-klassikeren "Når jeg bliver gammel", der efterfølgende blev delt over 6.000 gange på hendes Facebook-side.
Tæt på stranden 
 
Tirsdag blev det tidligere pars villa udbudt til salg, og er man interesseret, kan en ny køber glæde sig til at rykke ind på en grund, der er over 800 kvadratmeter stor, og som ligger ganske tæt på Dragør Havn og Strandlinien mod Øresund.
 
Indvendigt fordeler de 179 kvadratmeter sig ifølge Boliga.dk på fem værelser og to etager, dertil kommer en stor kælder med højt til loftet og gulvvarme.
 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close