Nyheder 27. marts 2017

Ida Corr: Botox er helt fint

- Har man lyst til Botox, så er det det. Sådan har jeg altid haft det, forklarer den smukke sangerinde Ida Corr
(Foto: René Schütze)

Hele Danmark fik Ida Corr indenfor stuerne, da hun var dommer i sjette sæson af ”X Factor”, og i de landskendte TDC-reklamer senere på året i 2013 mødte de også sangerindens familie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I reklamen så man Ida smukkesere sig foran spejlet, mens hendes nu ekskæreste, Jens Waltorp Sørensen, og deres fælles søn, Cassius, gjorde sig klar til at gå udendørs.

Den smukke sangfugl knoklede også med sin musik i studiet og på kondicyklen i fitnesscenteret. Det sidste var lidt af en tilsnigelse, for yndige Ida Corr dyrker sjældent denne motionsform for at holde sig lækker.

– Udseendet skifter, og man ser ikke nødvendigvis fantastisk ud, bare fordi man er 20 år. Det handler om at gå med forandringerne, fortæller Ida Corr til SE og HØR.

Og hvis man har brug for lidt hjælp til at holde sit udseende ungt, så er det ifølge den tidligere "X Factor"-dommer også helt i orden.

- Har man lyst til Botox, så er det det. Sådan har jeg altid haft det, forklarer Ida, som dog ikke selv har fået Botox nogen steder.

– Jeg er stor fan af at være glad og finde energi i glæden. Jeg plejer også mig selv med ansigtsbehandlinger. Og så drikker jeg meget vand, afslører Ida Corr, som om nogen opfylder sloganet ”40, flot og frisk”.

Læs meget mere om Ida Corr i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold