Nyheder11. august 2017

Ida Corr efter bruddet: Vores mission er at passe på familien

Bruddet med ekskæresten satte tanker i gang hos Ida Corr. Det er blevet til en ny sang om at søge trygheden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/03021.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Det er et år siden, at sangerinden Ida Corr og hendes kæreste, Jens Waltorp, gik fra hinanden efter mere end 10 år sammen.

Bruddet har inspireret sangerinden til sin nye single, som hun udkom med torsdag - samme dag, som hun optrådte på Smukfest.

Selv fortæller hun om sangen "The morning after":

- Min ekskæreste og jeg var lige gået fra hinanden, og det er jo en meget sårbar periode, hvor man godt kan forstå, at nogle måske søger tilbage til noget tryghed og kommer til at falde i, fortæller hun.

- Så fik jeg tanken om de her sårbare perioder generelt, hvor mange søger tryghed, og det kan være hos en ekskæreste eller et one night stand, på trods af at man godt ved, at næste morgen er det de samme problemer, siger hun.

Selvom de er gået fra hinanden, er de alligevel blevet ved med at bo under samme tag. Det skyldes især hensynet til sønnen Cassius på fem et halvt år.

- Vi er gode venner, og vi er jo stadig en familie. Det har været vores mission at passe på familien i det her. Og det har vi heldigvis været helt enige om, og det er det, vi bruger vores tid og kræfter på i vores relation, siger Ida Corr, der selv er vokset op som skilsmissebarn.

- Mine forældre blev også skilt, men de var naboer i 11 år, så jeg har været vant til, at der var bonusmødre og -fædre, men at vi stadig var en familie. Og det har jeg gerne villet give Cassius, og det har Jens heldigvis været helt med på, siger sangerinden.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/bb-787361.jpg
 (Foto: Krestine Havemann)

Huset i Dragør er sat til salg, men hverken Ida Corr eller hendes ekskæreste har travlt med at flytte.

- Vi er heldige, at det er et stort hus, så vi har kunnet dele det op og have hver vores område. På den måde har det været en blød landing i, hvordan den nye struktur kommer til at se ud, siger hun.

At hun bruger sit eget ståsted i livet som udgangspunkt i sine sange, er for sangerinden ganske naturligt. Også når hun ligesom alle andre gennemgår de lidt sværere perioder i tilværelsen.

- Musikken er følelser og min dagbog, og det er lige så ærligt at synge om hjertesorger som om fester. Mine sange reflekterer, hvor jeg er, siger Ida Corr.

Derfor har hun også en skarp træning i at mærke efter, hvordan hun i virkeligheden har det.

- Jeg kan ikke levere det, jeg skal på mit job, hvis ikke jeg er i kontakt med mig selv, så på den måde hjælper mit job mig til hele tiden at mærke efter, hvordan jeg har det, og hvad jeg drømmer om, siger hun.

Sponsoreret indhold