Nyheder 26. august 2016

Ida Corr brændte ud

Efter at leve et liv på højtryk i mange år, fandt Ida Corr ud af, at hun var kommet for langt væk fra musikken i sin hverdag
Foto: Dan Mariegaard

Hun har lavet flere hits, været sanger fra barnsben og haft mange bolde i luften. Det blev til sidst for meget for Ida Corr, fortæller hun i søndagens afsnit af "Toppen af Poppen".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det gjorde, at hun tog en pause fra musikken på næsten tre år, fordi hun var kommet væk fra det, hun startede med. Hun glemte at nyde det, hun var i.

- Jeg kunne ikke mærke det, glæden var der ikke. Det var vildt skræmmende, siger hun ærligt til de andre musikere og sangskrivere, der sidder rundt om bordet.

Det var arbejdet som dommer i "X Factor", medvirkende i reklamer for TDC, en turné og et lille barn, der fik glasset til at flyde over for den 39-årige sanger.

Efter 2 1/2 år kom stædigheden frem i Ida, der smed familie og venner ud og satte sig med et glas rødvin ved klaveret og tvang sig selv til at spille og lave musik.

- Og den kom heldigvis hurtigt, glæden, siger hun i programmet.

Foto: Dan Mariegaard

(Foto: Dan Mariegaard)

I "Toppen af Poppen" handler det første afsnit nemlig om Ida Corr, og det er derfor Hanne Boel, Fallulah, Peter A.G, Troels Gustavsen fra Noah, Lau Højen fra Carpark North og Djämes Braun, der synger hendes sange.

Fallulah lægger ud med at synge "I found her", og Ida Corr bliver dybt rørt af den gravide sangers udgave. Ikke længe efter tager Hanne Boel over og synger en Tina Turner-agtig udgave af "Down".

Da aftenen skrider frem, og de resterende sangere skal optræder, starter Lau Højen ud med at synge megahittet "Let me think about it", der har fået en ordentlig dosis rock. Troels Gustavsen synger nummeret "Time", som han har lavet en ny melodi til. Her er der også flere om bordet, der bliver rørt og naturligvis imponerede af det unge sangtalent.

Peter A.G har også valgt nummeret "I found her". Han har dog omskrevet sangen til dansk, der har titlen "Godt at se dig".

Det er duoen Djämes Braun, der slutter programmet af, og de har valgt nummeret "Sjus". En sang Ida Corr havde håbet, de ville vælge, så der kunne blive sat gang i en fest - og de to rytmetalenter skuffer ikke.

Det første afsnit af "Toppen af Poppen" vises søndag d. 28. august kl. 20 på TV2.

Har du lyst til at se hvilke sangere, der tidligere har deltaget i "Toppen af Poppen", kan du se dem i gallerien neden for:

Toppen af poppen-deltagere

Sponsoreret indhold