Nyheder 28. april 2017

Ibis hårde genoptræning: Jeg troede, at mine ben ville falde af

Tv-værtinden har haft to voldsomme år med livstruende sygdom, akut behandling og genoptræning
Foto: Dan Mariegaard

De sidste par år har været en hård omgang for Ibi Makienok, der har været syg af en kronisk nyresygdom. Det blev hun, efter hun havde dobbeltsidet nyresvigt. Og for nylig blev hun hasteindlagt og fjernet blindtarmen.

Det har resulteret i, at den 43-årige tv-vært nu er nødt til at genoptræne sin hårdt ramte krop.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- De første gange jeg var til genoptræning efter 2 års sygdom ( og nu igen efter en blindtarmsbetændelse) troede jeg vitterligt mine arme og ben ville falde af. Jeg kunne ikke sætte mig, ( så jeg tissede i badet), og jeg kunne slet ikke vende mig i sengen, skriver Ibi i et opslag på Instagram.

For få måneder siden fortalte Ibi, at hun fik dobbeltsidet nyresvigt i starten af 2015, og dertil lagde hun et billede på Instagram, der mest af alt lignede noget, der var redigeret i photoshop. Men det var et reelt billede af Ibis ansigt, der var hævet voldsomt op af den akutte behandling.

- Det kan man dø af. Alle affaldsstoffer løber tilbage i kroppen og forgifter dig langsomt. Jeg var rædselsslagen for at miste mig selv og efterlade en lille dreng uden en mor, skrev Ibi til billedet.

Men nu går det bedre med den 43-årige mor, der skriver, at hun kan mærke styrken vende tilbage i kroppen.

Privat er Ibi gift med fodboldspilleren Simon Makienok, og hun har en sønnen Anakin fra et tidligere forhold.

Sponsoreret indhold