Nyheder 1. juli 2016

Ibi Makienok: Jeg har ikke været ude i halvandet år

Det sidste halvandet år har Ibi Makienok holdt sig i ro på grund af sin alvorlige sygdom. Men i dag mødte SE og HØR hende til Roskilde Festival.
(Foto: Dan Mariegaard)

For halvandet år siden fik Ibi Makienok konstateret akut nyresvigt og blev indagt på hospitalet. Siden da har den smukke TV-vært ikke vist sig hverken på skærmen eller på de røde løbere. Men nu er den 41-årige sild så frisk, at hun i dag deltog i et Røde Kors-arrangement på rockmuseet i Roskilde, hvorefter turen gik til festivalpladsen.

- Jeg er det, der hedder stabiliseret. Det har været noget af en omgang, så jeg ville ikke stå her i dag, hvis jeg ikke havde det bedre. Jeg har ikke været ude i halvandet år. Sådan er det jo, når man er alvorligt syg. Så jeg nyder at være ude og være social igen. Jeg har glædet mig meget til at komme ud og ryste fjerene lidt, fortæller Ibi Makienok, der netop er vendt hjem efter tre ugers roadtrip i USA med hendes fodboldmand, 25-årige Smon Makienok.

- Jeg fik en masse snakke med min mand. Man kan virkelig komme i dybden med en masse ting på de lange køreture, lyder det fra fru Makienok. 

Dan Mariegaard

Ibi Makienok ser stadig dejlig ud, selv om hun nu i halvandet år har lidt af en alvorlig nyresygdom. (Foto: Dan Mariegaard)

Følg SE og HØR på Roskilde Festival på FacebookInstagram og Snapchat (seoghoerdk).

 

Sponsoreret indhold