Casper og Iben sammen i "Klovn"

Iben Hjejle spiller også med i den kommende udgave af \

Iben Hjejle spiller også med i den kommende udgave af "Klovn". Her ses hun og Casper Christensen til X Factor-finalen i 2010, da de stadig dannede par privat.

Foto: All Over PressDa den første "Klovn"-film kom ud i 2010, dannede seriens ene hovedperson, Casper Christensen både i virkeligheden og på film par med skuespillerinden Iben Hjejle. Men selvom de to i mellemtiden er gået fra hinanden og Casper Christensen er blevet gift med Isabell Friis-Mikkelsen, så vil Iben Hjejle alligevel være at finde i den nye "Klovn Forever", der har premiere til efteråret.

LÆS OGSÅ: Casper Christensen efter værtshusslagsmål: - Jeg vil altid forsvare Isabel

- Iben og jeg ser jo stadig hinanden meget, for selvom vi ikke har børn sammen, så bruger vi stadig tid sammen med hinandens børn. Det var sjovt og skønt at spille sammen med Iben igen, Og hun er god, siger Casper Christensen om sin ekskæreste.

VIDEO I: Casper Christensen i klammeri på Palæ Bar i det indre København:

Han erkender, at det ikke er alle ekskærester, der har det så fint med hinanden, som de har.

- Vi er måske lidt specielle. Iben har jo vidst, hvordan det er at leve sammen med mig, og jeg ved, hvordan hun er, og hun har jo accepteret "Klovn" hele vejen, så for hende var det ikke noget, hun skulle overbevises om, selvom vi er gået fra hinanden, siger han.

- Nej, tværtimod har hun sikkert nydt at komme forbi og give dig en ordentlig skideballe, tilføjer Frank Hvam med et smil.

LÆS OGSÅ: Kendte danskere i værtshusslagsmål

Casper Christensen afslører, at parret i historien i "Klovn Forever" også er blevet skilt, og at der var tale om at Casper i filmen skulle have en kæreste, der er quadron - altså en fjerdedel afroamerikaner - nøjagtig ligesom Caspers kone, Isabell Friis Mikkelsen, er i virkeligheden.

VIDEO II: Casper Christensen i klammeri på Palæ Bar i det indre København:

Men at hun skulle spille med i filmen, har ikke været på tale.

- Hun er ikke så meget til det. Hun vil ikke spille, siger Casper Christensen, der ikke har vendt muligheden med sin hustru.

- Jeg har ikke spurgt, for jeg ved, hun ikke vil.

LÆS OGSÅ: Casper Christensen køber pragtvilla med pool

"Klovn Forever" får premiere den 24. september.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close