Nyheder15. oktober 2009

Iben Hjejle: Smittet af Casper

Skuespilleren er takket være sin mand i gang med en krævende udrensningskur
Casper Christensen har smittet Iben Hjejle med lysten til at blive renset ud
Casper Christensen har smittet Iben Hjejle med lysten til at blive renset ud
 Foto: All Over

I begyndelsen af sommeren gennemgik Casper Christensen en 12 ugers bootcamp i håbet om at " smide et par kilo og kunne klare turen op til 5. sal til fods".

Det er gået over al forventning med den 41-årige komiker.

- Jeg er gået 3 buksestørrelser ned, min livvidde er 7 cm mindre og min brystkasse er vokset. Det hele værd? Måske. Jeg vågner frisk hver morgen, min stress er væk, større overskud. Det hele værd? Ja, for fanden. Jeg har ikke haft det fysisk og psykisk bedre siden min studentertranslokation, skriver Casper Christensen i sin dagbog på nettet.

Om det er de flotte resultater, der har sat skub i hans bedre halvdel, Iben Hjejle, ved kun de. Men skuespilleren er i hvert fald ved at gennemgå samme bootcamp netop nu.

- Jeg træner i øjeblikket hver dag hos Lotte Arndal i hendes Bootcamp. Vi træner enten styrke eller kondition. Det er kæmpehårdt, men også sjovt, fortæller Iben Hjejle i Alt for damerne.

Selv om kuren er yderst effektiv, kommer man ikke hverken sovende eller problemfrit til enden. Det kan Casper Christensen skrive under på. Under hans forløb oplevede komikeren blandt andet, at hans afføring blev lilla.

Sponsoreret indhold