Nyheder21. juni 2009

Casper Christensen: Min lort er lilla

Komikeren er gået på en skrap kur og er blandt andet begyndt at holde øje med sin afføring
Komikeren skriver blandt andet om sine pølser på sin blog
Komikeren skriver blandt andet om sine pølser på sin blog
 Foto: All Over

For 6 uger siden gik komikeren i krig med noget af en livsstilsændring for at blive de overflødige kilo kvit og for at kunne klare de daglige ture til 5. sal uden at brække sig af udmattelse.

Kuren er en del af en 12 ugers træningslejer, som komikeren har meldt sig ind i og betalt mellem 20.000 og 32.000 gode danske kroner for at følge.

Indtil videre har Body Boot Campen blandt andet trukket Casper Christensen igennem 5 dages faste, 5 dage på morfin på grund af overanstrengelse i nakken, en tortur-lignende tur i sauna og en 12 ugers spiseplan bestående af fortrinsvis "elg kød og ande-æg".

Det lyder måske besynderlig, men det virker tilsyneladende. Her halvvejs igennem Body Boot Campen, er det lykkedes Casper Christensen at smide 5 kilo, selv om han har syndet da han var i Cannes, hvor han gik ombord i både is og alkohol og herhjemme har sat stegt flæsk med persillesovs, øl og snaps til livs.

Alt om afføring

I forbindelse med kuren skriver komikeren dagbog på nette hver uge, så man kan følge hans kamp mod kiloene og på bloggen holder Casper Christensen sig ikke tilbage for at dele lidt ud af sig selv. Han oplyser blandt andet gerne farven på sin afføring.

- Kroppen gjorde nye spændende ting som morede mig. Jeg har for eksempel aldrig før haft lilla afføring, men takket være Lotte (træneren red.) og rødbedesaft er jeg nu den skægge oplevelse rigere, skriver Casper Christensen i forbindelse med sin fastende uge, hvor han levede af forskellige juicer.

Her kan du følge med i Casper Christensens Body Boot Camp blog.

Sponsoreret indhold