Nyheder20. april 2018

Finn Nørbygaard mistede 500 mill.: - I tre måneder sad jeg bare og hylede

Finn Nørbygaard var én af de personer, der blev hårdt ramt af IT Factorys konkurs i 2008. Komikeren mistede hele sin formue på 500 millioner kroner og måtte pludselig gå fra at være millionær til at være fattig mand. -I tre måneder sad jeg bare i min slåbrok og hylede, fortæller Finn Nørbygaard
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/6_64.jpg
 (Foto: Mikael Rieck, Claus Poulsen, Thomas Laursen, Kaspar Wenstrup)

1. december 2008 fik komiker Finn Nørbygaard et opkald, der for altid ændrede hans liv.

IT Factory var gået konkurs, og Finn Nørbygaard gik med ét fra at være millionær til at være fattig mand.

Komikeren havde nemlig aktier i virksomheden, og da den kollapsede på årets første dag i december, havde han mistet alt.

I et stort interview med Ude & Hjemme fortæller Finn Nørbygaard, at tiden efter var præget af lige dele chok og fortvivlelse:

- I tre måneder sad jeg bare i min slåbrok og hylede. Det var virkelig belastende for min kone, Hanne. Hun stod med sin datter på 12 år og en mand på syv, siger Finn Nørbygaard i interviewet med Ude & Hjemme.

- Jeg var ligeglad med alt. Fuldstændig. Jeg var i en tilstand, hvor det kun var mit nødberedskab, der virkede. Mine lunger, nyrer og hjerte. Min hjerne var slået helt fra, og alt hvad der kom ud af munden på mig var bla bla bla. Nul og niks, tilføjer han i interviewet.

I dag – her ti år efter – takker Finn Nørbygaard dog Stein Bagger og IT Factorys kollaps. For konkursen var nemlig med til at få Finn Nørbygaard tilbage på sporet. De mange millioner havde nemlig gjort ham doven, fortæller han i interviewet med Ude & Hjemme.

- Stein Bagger blev min redning. Efter alle de øretæver besluttede jeg, at jeg skulle ud og lave noget sjovt. Nogle shows og nogle foredrag. Den gamle Finn kom i spil igen i stedet for den dovne millionær-Finn, som slet ikke var mig. Hvorfor kom det kreative tilbage? Fordi det var nødvendigt, fortæller han i interviewet.

I dag har Finn Nørbygaard blandt andet sit eget program, ”Finnsk Terapi” på Radio27syv.

Sponsoreret indhold