Nyheder17. december 2015

Tillykke til ’Juleønskets’ fødselar: I dag fylder Olivia 13 år

’Juleønskets’ altoverskyggende hovedperson – den trodsige, men søde Julie – har ekstra meget at glæde sig over i dag. Julie – alias Olivia Hillingsø – kan nemlig fejre sin 13 års fødselsdag. Du kan se alle de skønne billeder af hende her

Olivia Hillingsø

Lige nu imponerer hun hele Danmark i rollen som den trodsige, men søde Julie i TV 2s populære julekalender ’Juleønsket’.

Og i dag er der ekstra meget at glæde sig over for Olivia Hillingsø, der spiller den altoverskyggende hovedrolle i julekalenderen.

Olivia Hillingsø kan nemlig fejre sin 13 års fødselsdag. I den forbindelse har vi på SE og HØR samlet et skønt galleri med Olivia Hillingsø. Du kan se alle de skønne billeder i galleriet øverst i artiklen.

null
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/ellen_olivia_dm-022.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard og TV 2)

SE og HØR fik for nylig en snak med Olivia Hillingsø, som i dag fylder 13 år. Se alle billederne i galleriet øverst i artiklen. Foto: Dan Mariegaard

SE og HØR talte for nyligt med den unge skuespillerinde. Her fortalte den unge skuespillerinde, at hun har nydt tiden med ’Juleønsket’ – og at hun gerne vil fortsætte sin karriere på det store lærred.

- Jeg drømmer om at spille med i ’Star Wars’ eller noget, der minder om ’Harry Potter’. Det sjoveste ved at være med i julekalenderen var at være sammen med de andre på holdet. Vi hyggede os rigtig meget, fortalte Olivia i interviewet med SE og HØR, hvor hendes faster Ellen Hillingsø – der også er skuespiller – medvirkede. Faster Ellen er – naturligvis – stolt af sin unge niece, fortalte hun til SE og HØR:

- Hun har simpelthen været så sej under optagelserne. Selv om Olivia kun er 12 år (fylder 13 år i dag, red.), formår hun at spille overbevisende med en god portion mod, og så er hun disciplineret og en god kammerat over for sine medspillere, fortalte Ellen rosende.

Vi synes også, at Olivia klarer det hele SÅ godt. Og vi ønsker hende tillykke med fødselsdagen!

Se alle billederne af hende i galleriet øverst i artiklen. Og i denne uges SE og HØR kan du læse hele det store interview med den unge skuespiller.

https://imgix.seoghoer.dk/danmarks-bedste-tv-blad_jul.jpg
 (Foto: SE og HØR)

Sponsoreret indhold