Nyheder11. oktober 2015

VIDEO: - Hvorfor scorede du ikke, Bendtner?

Juniorreporter går hårdt til det danske angrebs-es i landsholdslejren

Nicklas Bendtner ramte stolpen med et hovedstød mod Portugal i det danske landsholds 0-1-nederlag ude torsdag, og det var det tætteste Danmark kom en scoring mod Ronaldo & co.

Derfor er Danmark nu afhængig af resultatet mellem Armenien og Albanien, der møder hinanden søndag aften på armensk græs.

Får Armenien point i kampen er Danmark direkte kvalificeret til EM i 2016, mens sejr til Albanien betyder, at Danmark skal ud i to play off-kampe.

Det danske landshold møder søndag aften i Parken Frankrig i en træningskamp, og en juniorreporter har i den forbindelse besøgt landsholdslejren og stillet en række anderledes spørgsmål til landsholdsstjernerne.

Og i forbindelse med spørgsmålene til spillerne går han temmelig hårdt til Nicklas Bendtner og fremtvinger en indrømmelse fra Wolfsburg-angriberen omkring den manglende scoring mod Portugal.

Hør også hvor mange bøger FCK's Nicolai Jørgensen har læst i sit liv og hvem af spillerne, der "ligner lort" om morgenen.

Den unge reporter leder også efter et svar på, hvem af de danske landsholdsspillere, der er mest aktiv på de sociale medier.

Få svarene på alle spørgsmålene i videoen over artiklen.

Sponsoreret indhold