Julie Zangenberg er flyttet til Tyskland

Parret er nu for alvor sammen igen efter at have været slået op i efteråret

Parret er nu for alvor sammen igen efter at have været slået op i efteråret

Foto: Thomas Laursen


'Skuespiller, værtinde, model - og nu også tyskboende.

Den danske skuespillerinde Julie Zangenberg har rykket rødderne op og er flyttet fra København til Tyskland, hvor hende og hendes kæreste, fodboldspilleren Nicklas Bendtner, nu bor sammen.

Det betyder, at hun lettere kan adskille arbejdslivet og privatlivet, når hun og den nyligt generhvervede kæreste ikke længere bor hver for sig i to lande, men er samlet under et tag.

LÆS OGSÅ: Zangenberg og Bendtner genforenet

- Jeg har det supergodt. Det er en god blanding mellem, at jeg er rigtig glad og jeg har noget fri og kan slappe af og samtidig kan arbejde en masse, fortalte hun på den røde løber til Zulu Awards torsdag aften.

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg: Fræk hausfrau

Men kærestehyblen i Wolfsburg tager ikke al tiden fra den tidligere Klatretøs. Hun arbejder nemlig stadig meget i Danmark og pendler derfor mellem nabolandene.

- Jeg er rigtig meget i Danmark, fordi jeg arbejder så meget herhjemme, som jeg gør. Flytningen er ikke noget, der betyder noget for mit arbejde i Danmark overhovedet, understreger hun.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Zangenberg overrasker Bendtner

Julie Zangenberg blev kendt som "Klatretøsen" i filmen af samme navn, da hun var 13 år. I dag kan den 26-årige skuespiller blandt andet også skrive forskellige roller i komedie-showet "Live Fra Bremen" og en hovedrolle i den danske film "Viceværten" på listen.

Hun blev første gang kærester med Nicklas Bendtner i 2011, men de slog op tre år senere. Til nytår kom det dog frem, at de to igen dannede par.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close