Hvordan ser Elliott fra E.T. ud i dag?

E.T. og Elliott - spillet af Henry Thomas.

E.T. og Elliott - spillet af Henry Thomas.

Foto: All Over
Det er en klassiker - og de fleste elsker filmen med E.T., der kommer til jorden og ender med at bo ved drengen Elliott. Det er ikke uden forviklinger, for ingen må selvfølgelig vide, at der er et rumvæsen til stede på en villavej i USA, og Elliott gemmer endda E.T. for sin mor.

LÆS OGSÅ: Husker du Ross' og Rachels Emma? Sådan ser hun du i dag

Problemer opstår selvfølgelig, når myndighederne kommer på sporet af rumvæsnet, og Elliott bliver samtidig forbundet med E.T. på en måde, så han føler det samme som sin specielle gæst - f.eks. når E.T. bliver fuld, så bliver Elliott det også - og det samme gælder sygdom.

Det gælder om at hjælpe E.T. hjem - og at skabe kontakt med hans artsfæller - og derfra kommer den kendte replik: "E.T. phone home"… Og de fleste husker nok også cykelturen, hvor Elliott flygter fra myndighederne med E.T. i sin cykelkurv - og E.T. får dem til at flyve.LÆS OGSÅ: Spielberg må selv til lommerne

Henry Thomas spillede drengen Elliott i 1982 Spielberg-filmen, og siden er det faktisk blevet masser af roller i film og tv-serier - dog uden at han er blevet den helt store stjerne. Han er i dag 43 år gammel og gift med kollegaen Marie Zielcke. Parret har været gift siden 2004.

Sådan ser Henry Thomas ud i dag:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close