Nyheder4. februar 2015

Husker du Ross’ og Rachels Emma? Sådan ser hun ud i dag

Se billederne: Deres lille pige er blevet ret så stor
Af af

20 års jubilæum! Sådan ser Venner-stjernerne ud i dagEr du fan af hitserien 'Venner', husker du nok også tydeligt, da Rachel finder ud af, at hun venter barn med Ross.

Du husker nok også, at lille Emma blev undfanget, da Rachel og Ross havde en hed aften på Joyes sofa (… mens de nok burde lave invitationerne til Chandler og Monicas bryllup) - og at hele den hede affære blev foreviget på Ross' videokamera.

Du har nok heller ikke glemt det sjove afsnit, hvor Rachel i sine "fødsels-efterveer" ender med at sige 'I do' - fordi hun er overbevist om, at Joey netop har friet til hende.

LÆS OGSÅ: Rachel afslører: Sådan skulle ny 'Venner'-serie se ud

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/0aabaaf8aeaa46f48a53b9be5aa3ab49.jpgRoss, Rachel og lille Emma (Foto: AOP)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/a4675536b74549229b5b88dd984c7f44.jpgCali og Noelle Sheldon spillede Emma og er i dag 12 år gamle (Foto: Reddit)

LÆS OGSÅ: Endelig: Her bliver 'Venner'-stjerner genforenet

… Men du er nok ikke klar over, hvordan Rachel og Ross' lille Emma ser ud i dag - her mange år efter, at det sidste afsnit af hit-serien løb over skærmen.

Deres lille pige er nemlig blevet en stor pige - eller piger. For det var faktisk et tvillingepar, der spillede rollen som Emma i 'Venner'.

Cali og Noelle Sheldon spillede Emma og er i dag 12 år gamle. Rollen som den skønne lille Emma gjorde tvillingerne ganske populære, og begge fortsatte da også med skuespillet, efter 'Venner'-serien sluttede.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Sådan ser 'Venner'-stjernerne ud i dag

Noelle og Cali Sheldon har blandt andet medvirket i Novel Romance (2006), Agorable (2012) samt filmen Winner fra 2012, men begge er nok mest kendt fra 'Venner', hvor de medvirkede i fem afsnit i hitseriens 10. sæson.

'Venner' (eller 'Friends' som seriens originaltitel var) havde premiere på den amerikanske TV-kanal NBS 22. september 1994.

Se flere billeder af, hvordan 'Venner'-stjernerne ser ud i dag herunder:

Sponsoreret indhold