Nyheder23. oktober 2017

Seerne undrer sig over TV2-program: Hvordan kan Cecilie Frøkjær ligne sig selv?

Flere seere undrer sig over, at Cecilie Frøkjærs udseende ikke ændrer sig i "Samme tid næste år", selvom der altså skulle være et år mellem optagelserne. Der er dog en god grund til, at Cecilie Frøkjær ligner sig selv så meget
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/179588.jpg
 Foto: TV2

Det kan være svært ikke at blive rørt, når Cecilie Frøkjær i TV2-programmet "Samme tid næste år" taler med danskere, der på den ene eller anden måde har haft en hård skæbne.

Men hos nogle seere af programmet er det dog noget helt andet, der har fanget deres opmærksomhed.

I programmet har Cecilie Frøkjær interviewet de medvirkende i studiet i juni 2016. I juni 2017 vender de tilbage til studiet, hvor det så vil vise sig, om de har nået deres mål.

Men selvom der altså er et år imellem de to optagelser, har Cecilie Frøkjær det helt samme tøj på, ligesom hendes hår og make up overhovedet ikke har ændret sig.

Det har fået flere seere til at stille spørsmålstegn ved, om der kan være snyd i programmet.

- Er det kun mig der synes det virker mærkeligt? Cecilie er fuldstændig identisk et år efter. Samme sko, tøj, smykker og håret sat samme måde. Det lugter lidt. Deltagerne har derimod andet tøj på.. Underligt, skriver en seer blandt andet på Facebook.

Men selvom det for nogen kan virke som snyd, så er der faktisk en ganske naturlig forklaring på, hvorfor Cecilie Frøkjærs udseende ikke ændrer sig.

Det er nemlig et bevidst valg, at det skal se ud som om, at der ikke er gået et år mellem optagelserne.

Og det har faktisk krævet en hel del fra Cecilie Frøkjær og stylisternes side, at få det til at lykkes.

- For eksempel er mit hår blevet gennemfotograferet, så den mindst tot sad på samme måde, når frisøren skulle lave opsætningen af mit hår, siger Cecilie Frøkjær til TV2.

Samtidig er TV-værtens kjole blevet lavet i to eksemplarer, som er blevet opbevaret forskellige steder i byen, ligesom hendes smykker har været opbevaret i en bankboks mellem optagelserne.

Planen om at lave det samme look et år efter har også krævet en del af Cecilie Frøkjær.

- Jeg var faktisk i sådan et regime i den sidste halvanden måned, hvor jeg heller ikke røg nogen cigaretter overhovedet. For det kan man jo ofte se på huden, at man gør. Så hvis jeg helt stoppede med at ryge, kunne det forhåbentlig opveje det år, der var gået på rynkeområdet, siger hun.

I galleriet herunder kan du se mange flere billeder af Cecilie Frøkjær:

Cecilie Frøkjær, december 2016

Sponsoreret indhold