Cecilie Frøkjær: Lever på konstant slankekur

Cecilie Frøkjær skal konstant tænke over alt, hvad der bliver puttet i munden

Cecilie Frøkjær skal konstant tænke over alt, hvad der bliver puttet i munden

Foto: All OverLige siden Cecilie Frøkjær var en lille pige på 12 år, har hun været klar over, at hun havde problemer med vægten.

Det skulle man ellers ikke tro om den populære TV-vært, der altid toner frem på skærmen i kropsnært tøj, der viser en yderst veltrimmet figur frem.

Men tre dage, hvor Cecilie Frøkjær ikke tænker over diæten, betyder, at hun tager tre-fire kilo på.

Og så er det tilbage på spinningcyklen og slankekur.

- Det vigtige for mig er at sige sandheden om, at det kan være en kamp at være slank, som jeg er nu. Der er rigtigt mange tynde damer, der bare kan spise alt, men for mig er det bare ikke sådan. Og for mig handler det ikke kun om forfængelighed - for jeg er faktisk meget afslappet omkring mit udseende. Det handler om at have en vægt, hvor jeg føler mig godt tilpas, fortæller hun i et stort interview om sin vægt med Berlingske.

Cecilie Frøkjær: Flopper med nyt program

Med en hurtig omgang hovedregning er Cecilie Frøkjær kommet frem til, at hun har tabt sig 1,6 ton gennem tiden.

Hun mener, at hun gennemsnitligt har tabt 50 kilo per år i 32 år. Eller godt og vel fire kilo per måned.

- De ustandselige slankekure er mit vilkår i livet. Og det har ikke været nemt for mig. For det føles som en kamp. For jeg elsker fedt, og jeg elsker sukker. Jeg kan bare køre det ind. Stil det foran mig og jeg skal gøre mit bedste for at tømme alle fadene, forklarer hun til avisen.

- I mange år havde jeg en naiv forestilling om, at når jeg lige har tabt de her 2-3 kilo, så skal jeg aldrig tænke over vægten igen. Men det var en fed løgn. Jeg skal og bør tænke på mine vaner HVER ENESTE dag. Og sådan er det bare. Ud over den indsigt har det fjernet energi fra mine evige vægtproblemer, at jeg ved, at jeg altid er i stand til at tage en hurtig, effektiv slankekur, afslutter Cecilie Frøkjær ærligt.

Cecilie Frøkjær: Se eks'ens fede hus

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close