Nyheder17. september 2015

Bjerrehuus i nyt program: Hvis pik skal jeg sutte på for at få et job?

Modellen Oliver Bjerrehuus medvirker i et kommende bilprogram, hvor han blandt andet fortæller, hvorfor han blev model – og kommer med nogle saftige kommentarer
https://imgix.seoghoer.dk/media/46e7412df95f4a13af1fa6bcf521a5a7.jpg
 (Foto: Anders Mottlau - Mottlau Foto)

Vi kender ham som den flabede model, der har poseret for alverdens store brands og har masser af succes. Men vejen til modeldrømmen var ikke belagt med hårdt arbejde for Oliver Bjerrehuus.

I et nyt TV-program, der får premiere på Pixel.tv den 18. september, fortæller Oliver Bjerrehuus således om sin vej til modeltoppen. Og svaret, som han giver til programmets vært Thomas Bense, er muligvis ganske anderledes, end hvad man kunne forvente.

- Jeg blev model, fordi jeg var pisseligeglad. Det dér, med at panikke og tænke ”hvis pik skal jeg sutte for at få et job?”. Nej, jeg er faktisk pisseligeglad, fortæller Oliver Bjerrehuus, mens han sammen med værten Thomas Bense suser afsted i en rød Ferrari.

Det nye program, der får titlen ‘Forza, Biler og Drømme’, er netop bundet op om interview og aktiviteter i og omkring en super-bil. Og programmet vil løbende få besøg af en lang række kendte danskere.

Den første til at tage plads i passagersædet er altså Oliver Bjerrehuus, og som de andre kendte gæster i programmet vil han vise helt nye sider af sig selv og fortæller om sine drømme om børn og om fremtiden – og selvfølgelig om sine vildeste oplevelser i biler.

https://imgix.seoghoer.dk/bense-bjerrehuus_20.jpg
 Foto: Anders Mottlau - Mottlau foto

(Foto: Anders Mottlau)

Derudover vil Oliver Bjerrehuus - og de andre gæster - også stilles overfor forskellige udfordringer, som kan stå i skarp kontrast til, hvordan de er som personer.

De vil også skulle vise deres egne evner i en bil frem – nemlig i den nye racing simulator Forza Motorsport 6 på Xbox One. Her vil gæsterne konkurrere om at få den bedste tid, og seerne vil blive opfordret til at deltage i konkurrencen for at se om de kan slå de medvirkende gæster.

De første tre programmer er allerede filmet, gæsterne heri er: Christian Bitz: Ernærings-guru og tv-vært, Oliver Bjerrehuus: Topmodel, tv-vært og evig drengerøv, Sarah Louise: populær blogger og tv-personlighed.

Du kan se et klip fra det kommende program herunder.

Det første program – med Oliver Bjerrehuus – premiere 18. september på Pixel.tv.

Husk at følge PixelTVFacebook og YouTube!

https://imgix.seoghoer.dk/snapchat-v2.jpg
 Foto PixelTV

Tilføj Pixel.TV på Snapchat!

Sponsoreret indhold