Nyheder 16. december 2014

Afsløring: Oliver Bjerrehuus har fået nyt job

Den hotte model springer ud som reality-vært
Af af
Oliver Bjerrehuus får nu en spændende ny værtsrolle på SBS' Kanal 4
Oliver Bjerrehuus får nu en spændende ny værtsrolle på SBS' Kanal 4
Foto: All Over
Det er de færreste kvinder, der beklager sig, når Oliver Bjerrehuus toner frem på TV-skærmen.

Den 39-årige model er nemlig stadig hamrende hot, og får de fleste kvindehjerter til at smelte, når han skruer charmesmilet på.

Og fra foråret er der rig mulighed for at få en dosis lækkerhed.

LÆS OGSÅ: Se Oliver Bjerrehuus frække stripshow

SBS Discovery har nemlig fået fingrene i Oliver Bjerrehuus og har givet ham muligheden for at bevise sit værd som vært i Kanal 4s nye realityprogram "Det perfekte match". Det bekræfter SBS' programdirektør Maiken Wexø overfor SE og HØR.

- Vi har fået Oliver Bjerrehuus på som vært på vores store nye realityprogram til Kanal 4 til foråret. Og det har været enormt dejligt at se ham i værtsrollen, fortæller hun.

- Han ser enormt godt ud, og han er en ekstrem "likeable" (sympatisk, red.) fyr. Alle elsker at være sammen med Oliver, han er simpelthen så sød, og derfor har han på alle måder det, der skal til for at være en god vært. Han har bare manglet at finde det program, der gjorde, at han kunne komme ud på en god måde, og det har vi nu fundet til ham. Så det er jeg virkelig glad for, jubler programdirektøren.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus: Hun hedder 'Lillefis'

Oliver Bjerrehuus er bestemt ikke ny i realityland. Modellen har tidligere været deltager i Kanal 5's "Big Brother", ligesom han også har medvirket i "4-Stjerners Middag", "Til middag hos ...", "Vild med comedy", "Stjernerne på vippen" og "Danmarks næste Topmodel". Men i alle fire programmer medvirkede han som deltager og dommer - og aldrig som vært.

"Det perfekte match" minder om MTV-programmet "Are You The One?", hvor ti mænd og ti kvinder, der alle har problemer med at finde den store kærlighed, skal flytte ind i en luksusvilla på Costa Rica sammen. På forhånd er de blevet testet med forskellige matchmakingmetoder og af flere eksperter samtidig med, at man har snakket med familie, venner og ekskærester for at finde deres perfekte partner.

I ti uger skal deltagerne forsøge sig frem på dates med at finde deres perfekte match - og bliver alle ti par korrekt sammensat, inden programmet slutter, vinder alle 20 deltagere en million kroner til at dele mellem sig.

Under optagelserne havde Oliver Bjerrehuus besøg af familien. Programmet er optaget på Costa Rica, og på kæresten Gunnvør Dalsgaards Instagramprofil kan man se, at han har haft både hende og parrets to døtre med på arbejdsturen, hvor der også var plads til at bade og hygge.

Sponsoreret indhold