Afstemning: Hvilken fodbold-sang er den BEDSTE nogensinde?

(Foto: All Over)

Hvilken sang får dig i vaskeægte fodboldhumør? Hvilken sang skal du skråle med på, før at du for alvor får gåsehud og mærker den vaskeægte fodboldfølelse? Og hvilken sang vil du bryde ud i, når de danske herrer (forhåbentlig) banker kasser ind til VM i Rusland lige om lidt?

Skal det være Rocazinos ”En for Alle”? Eller er det snarere til Nephews ”The Danish Way To Rock”? Eller skal det være den nye og officielle 2018-fodboldsang, ”Hele Danmark Op At Stå”?

SE og HØR beder nu dig om udpege den fodboldsang, som du mener er allerbedst! I bunden af denne artikel kan du således stemme på den sang, som du mener fortjener guld i kategorien ”Bedste fodbold-sang nogensinde”.

I dag blev den officielle danske VM-sang for VM i Rusland afsløret. Thomas Helmigs ”Hele Danmark Op At Stå” har dog ikke modtaget lutter jubel af danskerne. Flere har på de sociale medier kaldt den både ”uopfindsom”, ”kedelig” og ”helt ved siden af”.

Derfor er det ikke sikkert, at den når samme heltestatus som en håndfuld af de andre VM- og EM-sange, der er blevet til i årenes løb. Sange, som du kan høre herunder, og som du kan stemme på nederst i denne artikel.

Gunnar “Nu” Hansen: Rap Nu (1984, EM i Frankrig)

Dodo & the Dodos: Re-sepp-ten (1986, VM i Mexico)

Rocazino: En For Alle (1988, EM i Tyskland)

Big Fat Snake: Big Boys In Red And White (1996, EM i England)

Dodo & The Dodos: Vi Vil Ha’ Sejren I Land (1998, VM i Frankrig)

Det Brune Punktum: All We Need Is Love (2000, EM i Holland og Belgien)

Søren Poppe og Sofie Lassen-Kahlke: Danmarks Drenge (2002, VM i Sydkorea og Japan)

Nephew: The Danish Way To Rock (2010, VM i Sydafrika)

Nik & Jay – Vi Vandt I Dag (2012, EM i Polen og Ukraine)

Thomas Helmig: Hele Danmark Op At Stå (2018, VM i Rusland)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close