Hvilken af de 20 mest populære film fra 2015 var bedst?

Der er både drama og action-film på listen over de 20 mest indtjenende film.

Der er både drama og action-film på listen over de 20 mest indtjenende film.

(Foto: AOP)

Hvilken film fra 2015 har mon været den allerbedste? Er det den længe ventede Star Wars-film, der ramte biograferne i december? Eller er det i stedet dino-filmen ’Jurassic World’, der fik premiere i sommers? Eller er det uden tvivl den nye James Bond-film med Daniel Craig i hovedrollen?

Ja, 2015 bød i sandhed på en række nye storfilm – og tusinder valfartede da også til biografen for at se film. Året kunne således byde på flere biografrekorder - både 'Jurassic World' og senest 'Star Wars: The Force Awakens' endte helt i top over film, der har solgt flest billetter på åbningsdagene.

Alene 'Star Wars: The Force Awakens" indtjente (alene i USA) svimlende $120,5 millioner allerede på de to første åbningsdage. 

Nu er spørgsmålet så, hvilken af filmene fra 2015 du synes var allerbedst? SE og HØR har samlet listen over de 20 mest indtjenende film fra 2015 – udregnet af den internationale filmdatabase IMDb – og vi kan afsløre, at både ’Jurassic World’, ’Star Wars: The Force Awakens’ og ’Spectre’ er at finde på listen over de mest indtjenende film i år.

Se listen herunder og giv din stemme: Hvilken af disse film er den bedste i år?

De film, der har indtjent flest penge, ligger øverst på listen. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close