Nyheder17. juli 2019

Hvide Sande-fisker fandt VANVITTIGT indhold i torsks mave

Fiskere fra Hvide Sande spærrede i den grad øjnene op, da de så maveindholdet fra den torsk, de netop havde hevet i land. Torsken havde nemlig spist en hel pakke Tulip kødpålæg – inklusiv pakke vel at mærke
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-07-16_kl._13.47.22.png
 (Foto: Jørgen Olesen/Facebook)

Torsken er en rovfisk, og den sætter allerhelst tænderne i muslinger, krebsdyr, orme og små fisk.

Derfor spærrede fiskere fra Hvide Sande da i sandhed også øjnene op, da de forleden opdagede, hvad der lå i maven på den torsk, de netop havde hevet i land:

Torsken havde spist en hel pakke Tulip kødpålæg – inklusiv plastikpakken vel at mærke.

Skipper Jørgen Olesen fra Hvide Sande har nu delt videoen på sin Facebook-profil, der viser øjeblikket, hvor torsken sprættes op, og kødpakken kommer til syne.

Og til TV Midtvest sætter den vestjyske skipper flere ord på det vilde fund, han gjorde mandag fra sit skib, RI 427 Anette-Helene:

- Der kommer en torsk, der ikke ser godt ud. Den er mager, og jeg kan se, at der stikker noget ud af maven. Der vidste jeg med det samme, at det var plastik. Det kunne man jo se, siger Jørgen Olesen til TV Midtvest om fundet.

Skipperen forsøgte at se, om han kunne aflæse datomærkningen på pålægspakken, men den var ikke til at tyde.

- Sådan nogle problemer har vi aldrig set. Vi fanger godt nok meget lort, men jeg har aldrig set sådan noget, tilføjer han overfor TV Midtvest.

Du kan se videoen herunder:

Sponsoreret indhold