Nyheder8. juli 2010

Hvem bliver den nye morgenvært?

Flere TV-duller har meldt sig i kampen om skærmtid i de tidlige timer. Alt er endnu hemmeligt, men her er nogle bud
Han griner smørret, for han ved, hvem den nye værtinde på Go' morgen Danmark bliver. Du kan selv gætte med her
Han griner smørret, for han ved, hvem den nye værtinde på Go' morgen Danmark bliver. Du kan selv gætte med her
 Foto: Claus Poulsen

Den nye kvindelige vært til "Go' Morgen Danmark" er fundet. Indtil videre holder TV2 dog valget hemmeligt, men den fremtidige makker Mikkel Beha Erichsen er begejstret.

- Vi har testet rigtigt mange. Det er gået rigtigt godt, og alt sammen meget hemmeligt. Vi har da også fundet den nye værtinde, og hun er den helt rigtige. Men hun er stadig hemmelig, fortæller han til tjekTV.

Altså må befolkningen gætte sig frem til resultatet, så her er et par bud til puljen:

Natasja Crone:

Nyhedsvært på TV2 med ry for at være en anelse stram i betrækket. Professionel med udseendet på plads og et udmærket valg til jobbet. Vi tvivler dog på, at hendes humør bliver bedre af at skulle op kl. 04.00 hver morgen. Held og lykke til produktionsholdet i hvert fald.

Line Baun Danielsen:

Den tidligere TV-vært, der nu fordriver tiden med sin unge elsker, kunne sagtens få et comeback til skærmen. To ting taler dog mod det resultat. 1. Med TV2s satsning på ungdommen falder den 48-årige lækkerbisken højst sandsynligt for aldersgrænsen. 2. Hun har før vist skidt dømmekraft ved at kalde en sort mand i en kano for en abe midt i morgenkaffen. Sjovt, men den går nok ikke i længden.

Baronesse Caroline Flemming:

Rigmandstøsen har egentlig ikke brug for et job, så hendes glæde ved TV-tiden må findes i begejstringen ved at være på. Ikke et dårligt udgangspunkt for en spritny vært, der virker sulten efter mere berømmelse. Hun er veltalende, smuk og efter sigende begavet. Spørgsmålet må være, om milliardæren kan leve sig ind i og virke interesseret i almindelige danskeres problemer, når de ikke drejer sig om champagne, privatfly og eksotiske rejser.

Anni Fønsby:

Tidligere bordelmutter og nybagt mor. En klar outsider, som ganske givet ville vinde på fascinationsbarometeret hos mændene. Alligevel må sætte spørgsmålstegn ved, om hun overhovedet ville kunne gennemføre et interview med en teenagedreng, hvis hypnotiserede blik aldrig ville nå op til hendes ansigt. Samtidig ville al samtale med oppositionens fornærmede hønserøvsfruer være noget nær umuligt, da kvinder af Anni Fønsbys statur ikke ligefrem er "kosher" på den side af folketingssalen.






Sponsoreret indhold