Surprise! Huxi Bach er blevet far til tvillinger

Huxi Bach og kæresten Frederikke.

Huxi Bach og kæresten Frederikke.

Foto: Thomas Laursen

40-årige Huxi Bach og kæresten Frederikke er blevet forældre for første gang. 

Det afslører den stolte far på Instagram. 

Og det er ikke bare en lille baby, der er kommet til verden, men to af slagsen.

En dreng og en pige. 

- 2. april kom en lille dreng og en lille pige til verden. Min kæreste og jeg har lavet dem. Vi er RET stolte. Og meget lykkelige, skriver Huxi til sit billede.
 
 
Frederikke Halling Hastrup arbejder til daglig med kommunikation. Hun har tidligere været ansat ved Danmarks Radio, hvor også Huxi har slået sine folder, men de har aldrig arbejdet der på samme tid. 
 

– Jeg har kendt hende – eller kendt til hende – et stykke tid. Jeg syntes, at hun så sød ud, og havde en fornemmelse af, at det godt kunne være noget, og for nogle måneder siden indså jeg, at jeg nok aldrig ville komme til at støde på hende på gaden. Så jeg skrev til hende. Det værste, der kunne ske, var jo, at hun svarede, at hun ikke var interesseret, siger Huxi i et interview med "ALT for Damerne" og fortsatte:

– Det gjorde hun heldigvis ikke. Så vi mødtes, og så var det hele egentlig ret tjubang!

Huxi var ellers ikke meget for at fortælle, hvordan han havde mødt Frederikke Hastrup Halling, som hans udkårne hedder, da SE og HØR mødte dem i august. 

- Alt sådan noget pjat det skal I ikke høre om, fortalte Huxi til SE og HØR på den røde løber i Operaen. Siden er han altså kommet på andre tanker. 

Selv om Huxi nu fortæller, hvordan han mødte Frederikke, så er der stadig mange ting, som han gerne vil holde privat. 

– Jeg vil gerne have lov til at have nogle hjørner i mit liv i fred. For det, jeg har sammen med min familie og med min kæreste, ophører med at være vores, hvis jeg fortæller det til ALT for damerne. Så er det pludselig alles, og så mister man det særlige. Det synes jeg, at man skal passe på med, siger han til ALT for damerne

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close