Nyheder20. november 2015

Karen Thisted om natten med Cosby: Husker intet

Den amerikanske stjerne er anklaget for voldtægt mod over 50 kvinder. Men den danske journalist tror ikke, at hun havde sex med skuespilleren
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/karen_thisted_cosby_aop.jpg
 All Over Press

Er Karen Thisted et af Bill Cosbys mange sexofre?

Hun ved det ikke selv, men hun tror det ikke.

Faktum er, at hun har tilbragt en nat med den amerikanske stjerne, der er anklaget for over 50 voldtægter, hvor han havde bedøvet kvinder for at have sex med dem.

Men Karen Thisted, 69, kan ikke huske, hvad der skete den nytårsnat for godt ti år siden. Det fortæller hun i sin nye selvbiografi ”Hvis jeg døde nu, døde jeg lykkelig”.

Karen Thisted var nytårsaften på hotel i London, da en ældre mørk herre – Bill Cosby – trådte ind. De to var de eneste gæster, og Cosby spurgte, om de skulle spise sammen. Det ville hun gerne.

”Vi spiste og snakkede i én uendelighed, og da det nærmede sig midnat, spurgte han, om jeg ville med ned på Trafalgar Square at se fyrværkeri, og så gik vi arm i arm”, skriver hun i bogen.

Dagen derpå ringede hun til veninden Suzanne Bjerrehuus og fortalte, hvem hun havde været sammen med.

https://imgix.seoghoer.dk/karen_thisted_suzanne_bjerrehuus_thomas_laursen.jpg
 Thomas Laursen

– Var du med på hans værelse? spurgte Suzanne, men svaret blæser stadig i vinden (Foto: Thomas Laursen)

”Jamen, det er jo forfærdeligt. Hvad skete der? Var du med oppe på hans værelse?”, spurgte Suzanne, som fortalte, at der gik rygter om, at Bill Cosby havde bedøvet kvinder for at have sex med dem.

Men Karen kunne intet huske fra natten.

”Nåh, men det er jeg ligeglad med. Ligegyldigt hvad der skete, så havde han ikke behøvet at bedøve mig”, lød det kække svar til Suzanne.

– Jeg er sikker på, at han ikke gjorde noget ved mig. Det kan jeg slet ikke forestille mig, sagde Karen Thisted i forbindelse med bogudgivelsen.

Sponsoreret indhold