Hollywood7. september 2015

Stjerne forsvarer klamme-Cosby: Kvinderne var ikke værd at voldtage

Bill Cosby får uventet hjælp fra en kollega i skuespilfaget, der forsvarer Cosby og hænger hans ofre ud
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cosby_-_aop_-_web1_2.jpg
 Foto: All Over Press

Selvom Bill Cosby stort set har mistet hele sit bagland og sine gamle støttere efter de seneste anklager om, at han skulle have fyldt stoffer på utallige kvinder og voltaget dem gennem mange år, så rækker en anden skuespiller nu hånden ud og hjælper Cosby.

Det er skuespilleren Damon Wayans, der har haft mange komediefilm i 90’erne og haft en tv-serie sammen med Jim Carrey, som direkte mener, at Bill Cosby ikke voldtog de kvinder, skriver usmagazine.com.

- Jeg tror, at han var i et forhold med dem alle sammen, og så siger han (Bill. red), ’ved I hvad? Jeg er 78 år. Jeg har ikke de samme kræfter mere. Jeg kan ikke få den op at stå for jer alle sammen. Farvel, kællinger’. Og så har de sagt ’ser man det? Voldtægt!’” forklarer Damon Wayans.

[node:aller-related-content]

Det er ellers ikke lang tid siden, at flere kvinder trådte frem og forklarede, at de blev voldtaget af Bill Cosby. Advokaten til de kvinder har sagt, at de påståede ofre har været for bange for at træde frem. Det skulle være årsagen til, at kvinder ikke trådte frem, da voldtægterne fandt sted.

Wayans køber dog ikke den forklaring og spørger, hvor stor en pik lige skal være, for den at den giver hukommelsessvigt i så mange år.

Og Damon Wayans taler ikke pænt om alle ofrene.

- Og nogle af dem er virkelig ikke værd at voldtage. Jeg kigger på dem og tænker, ’nej, det ville han ikke have. Den må I længere ud på landet med!’”

Bill Cosby har allerede indrømmet nogle af voldtægterne.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold