Husker du DJ Encore? Nu arbejder han for politisk parti

Foto: All Over

Han har solgt plader i hele verden, ligget nummer et på den amerikanske Billboard-hitliste og storhittede med nummeret "I See Right Through to You", der også var titelsangen til reality-programmet "Big Brother".

De fleste husker nok DJ Encore med netop den sang fra starten af 00'erne, men med sit borgerlige navn, Andreas Hemmeth, arbejder 38-årige DJ Encore i dag som pressechef for Radikale Venstre. 

Samtidig med, at Andreas etablerede en stor musikkarriere og rejste verden rundt for at optræde, læste han journalistik på RUC. Og i 2010 skiftede han musikarrieren ud med jobbet som presserådgiver for Radikale Venstre.

I 2011 blev han ansvarlig for partiets presseenhed. Da Marianne Jelved blev Kulturminister i 2012, blev DJ Encore særlig rådgiver for hende, men vendt efterfølgende tilbage som pressechef. 

Og hvis han ikke allerede havde bevist sit multitalent ved at blive verdenskendt musiker og pressechef for Radikale Venstre, så er DJ Encore også medlem af Mensa, som betyder, at han er en af de 2 procent klogeste i Danmark. 

De fleste vil nok alligevel huske DJ Encore for hittet, han lavede med Engelina, som du kan se og høre herunder

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close