Nyheder4. juli 2016

Hun må gerne kysse en anden

Grand Prix-godten Anne Gadegaards ekskæreste er sprunget ud som solosanger – og skriver nu personlig musik om det forliste forhold.

Hun må gerne kysse en anden

Et forhold på fem år med en af Danmarks mest omtalte sangerinder har sat sine spor hos den 27-årige Micky Skeel.
Faktisk så dybe, at Køgedrengen nu har udgivet en sang om den svære disciplin at skulle komme sig over Anne Gadegaard. – Sangen ”Kys ham nu” er rimelig direkte. Den handler om den følelse af at være kommet ud af et forhold. Kan jeg virkelig være sikker på, at jeg er kommet videre, før jeg ser min ekskæreste være sammen med en anden? spørger den nyudsprungne solist til SE og HØR, da vi mødes på en kaffebar i København. Popsangen indeholder tekstbidder som ”Giv mig en test, lad mig se, om vi endelig er forbi” og ”Bliver jeg dræbt, når jeg ser jer to?”.
En meget personlig fortælling om at komme videre fra tiden med den smukke Grand Prix-sangerinde. Og det følsomme tema hitter. På lidt over en måned har ”Kys ham nu” høstet over 800.000 afspilninger på musiktjenesten Spotify. Ses ikke mere Micky, som dannede par med Anne Gadegaard fra 2010 til 2015, understreger, at sangen på ingen måde har undertoner af had til ekskæresten, men ligefrem perlevenner er eksparret ikke efter bruddet. – Vi snakker ikke sammen, men det er heller ikke, fordi vi undgår hinanden. Der er ikke noget drama, men vi ses heller ikke, afslører Micky. De to tidligere turtelduer har ud over at være kærester ellers arbejdet tæt sammen.
Det var for eksempel Micky, der skrev sangen ”Suitcase”, som Anne Gadegaard blev nummer to med ved sidste års danske Melodi Grand Prix. Han havde oprindelig skrevet sangen til sig selv, men valgte at give den videre til sin dengang bedre halvdel. Svært at komme videre Fem års forhold er noget, de færreste kommer sig over på kort tid, og Micky har da også brugt et år på at skrive den personlige sang, der skal bane vejen for hans solokarriere. Men om pophåbet ville have det godt med at se Anne kysse en anden fyr, er han ikke helt sikker på.
– Hun må selvfølgelig gerne kysse en anden, men om det behøver at være lige foran mig, ved jeg ikke lige, siger Micky med et grin. Han har været høflig nok til at vise Anne sangen, inden den blev udgivet, og hun skulle ifølge ham have sagt, at den var god. Singlefyren siger dog samtidig, at han ville have sendt sangen på gaden uanset hvad.
https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_14.png
 Foto: SE og HØR

Sponsoreret indhold