Nyheder18. oktober 2016

”Hulubulu-Lotte” til manden inden sin død: Find en ny kærlighed

Mathilde Gersby, der spillede "Hulubulu-Lotte", vidste hun skulle dø. Derfor snakkede hun om livet efter døden med sin mand Søren
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-11098_2.jpg
 Foto: Thomas Laursen

16. september døde Mathilde Gersby, der spillede ”Hulubulu-Lotte” i den populære DR-serie fra 80’erne, hun blev kun 37 år gammel.

Mathilde Gersby led af cystisk fibrose, en sygdom, der langsomt slog hende ihjel, og derfor var hun også forberedt på, at hendes familie, bestående af manden Søren og sønnen Hjalte, en dag skulle leve livet videre uden hende.

- Vi talte flere gange om, at jeg skulle finde en ny kærlighed, og det var vigtigt for Mathilde, at det blev med én, som er god for Hjalte. Nu kan jeg mærke, at jeg savner én at dele mit liv, men jeg har ikke travlt, fortæller Søren Kristensen, der i 15 år var sammen med Mathilde Gersby, i dagens udgave af BT.

En ny eventuel ny kæreste skal dog være indstillet på, at skulle dele ham med Mathilde.

- Selvom jeg finder en ny, så har jeg stadig en kærlighed til Mathilde, og jeg bliver mindet om det hver dag, når jeg kigger på Hjalte, fortæller Søren Kristensen til BT.

- Det er heller ikke et hvilket som helst liv, man får, hvis man involverer sig med mig, siger han.

Her en måned efter Mathildes død, er det vigtigste for ægtemanden Søren dog, at han og sønnen Hjalte finder sig selv igen.

Og hans kærlighed til Mathilde vil aldrig forsvinde.

- Jeg elsker en kvinde, som er død, og det bliver jeg ved med at gøre. Vores kærlighed har været intakt siden starten, og den fortsætter til dag, jeg dør, fortæller han til BT.

Se flere billeder af Mathilde Gersby i galleriet herunder

Mathilde Gersby

Sponsoreret indhold