Nyheder8. marts 2018

Hugo Helmig hitter i Tyskland

19-årige Hugo Helmig har ikke kun succes i Danmark. Syd for grænsen spiller radioen hans musik hele tiden, og snart venter en minitur.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hugo-helmig.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Tuner du ind på de tyske radiokanaler eller ser en smule tysk TV, er der gode chancer for, at dine ører bliver forkælet med hittet ”Please Don’t Lie”.

Hugo Helmigs kæmpe hit har nemlig også vundet indpas hos vores naboer syd for grænsen.

2017 var et spændende år for Hugo Helmig, der nu ønsker at erobre Tyskland. Og hans succes på de tyske radiostationer viser, at han allerede er godt på vej.

”Please Don’t Lie” er de seneste uger klatret mod toppen i Airplay-charten og ligger p.t. nummer tre.

Den er blevet spillet over 2000 gange på de tyske radiostationer, lyder beskrivelsen af det danske stjernefrø på Eventim.de, hvor fans kan købe billetter til sangerens koncerter på tysk grund.

I begyndelsen af maj drager han nemlig til Hamborg, Köln og München for at give koncerter.

Og ifølge Hugo kommer den internationale succes en smule bag på ham.

– Jeg håbede, at jeg kunne komme godt i gang i Danmark med sangen. I mine vildeste drømme havde jeg ikke forventet, at det her ville ske, lyder det fra teenageren med de kendte forældre.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180222_dm_gaffa_prisdn_2018_046.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Hugo Helmig til GAFFA-Prisen (Foto: Dan Mariegaard)

I januar kom det frem, at den yngste Helmig havde sat kløerne godt og grundigt fast i en ung receptionist.

– Jeg har aldrig mødt en pige, der snakker lige så meget som mig, sagde Hugo Helmig til Politiken.

De to turtelduer faldt for hinanden, da ”Please Don’t Lie”-sangeren sammen med sine forældre indlogerede sig på et hotel i Aarhus, mens deres eget hjem blev renoveret.

For mange piger vil det nok være svært at skulle dele sin kæresten med resten af Danmark, som Marie gør med Hugo. Men den store opmærksomhed omkring Hugo, hans musik og person har ikke påvirket det unge par.

- Jeg tror, hun tackler det rigtig godt. Altså hun gør det på samme måde som mig, selvfølgelig er jeg lidt mere væk, end jeg plejer. Men sådan er det jo, sagde Hugo Helmig til SE og HØR, da vi mødte den populære musiker til GAFFA-Prisen.

Sponsoreret indhold