Hugo Helmig: Kæresten godkendt af far

Hugo Helmig

Hugo Helmig

(Foto: Thomas Laursen)

Det er ret fedt at være Hugo Helmig for tiden. 

Ikke nok med at han skal være onkel for første gang og har gang i en kometkarriere – Hugo er også dybt forelsket i sin kæreste, Marie. 

– Det er sådan en nyforelskelsesperiode, og man vil jo gerne være sammen hele tiden, men der er en masse arbejde, der kommer i vejen, fortalte hitmageren forleden ved Zulu Awards.

For et par uger siden kom det frem, at Hugo og Marie mødte hinanden på Hotel Royal i Aarhus, hvor han boede, mens familiens hjem var under renovering. 

Artiklen fortsætter under billedet ...

Thomas Helmig

Hugos forældre, Thomas Helmig, 53, og Renée Toft Simonsen, 52, har allerede mødt deres nye svigerdatter flere gange. (Foto: Thomas Laursen)

Middag med svigermekanikken

På hotellet sad Marie i receptionen, og det tog ikke lang tid for den unge charmebøf at vinde hendes interesse.

– Vi har kendt hinanden i lidt tid, før vi blev kærester, men det er stadig meget nyt, sagde Hugo om den stormende forelskelse. 

Selv om forholdet er ganske nyt, så har det unge par mødt deres respektive svigerforældre.

Og Marie, som til daglig læser på universitetet, har allerede mødt Hugos far, Thomas, mange gange.

– Hun har været rigtig meget hjemme ved mig og mine forældre. Og jeg har lige været ude til den første middag med hendes forældre her forleden. Det var skidesjovt, og jeg synes, der var en afslappet stemning, fortæller "Please Don't Lie"-sangeren om det første møde med svigermekanikken, der kan få enhver teenagedreng til at ryste i bukserne. Bare ikke Hugo.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close