Nyheder4. december 2015

Hr. Skæg redder julen for børnehjemsbørn

Julemanden og den 44-årige TV-stjerne samler ind til julegaver til anbragte børn.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hr._skaeg_og_julen.jpg
 (Foto: Thomas Andersen)
Han er ikke børnenes yndlings TV-figur uden grund! For 44-årige Mikkel Lomborg, bedst kendt fra Ramasjang som Hr. Skæg, er børnenes trofaste ven - også i julen. Nu hjælper Hr. Skæg de børn, der er bor på institution, med at få den jul, som alle børn fortjener. Nemlig en jul med gode julegaver.
https://imgix.seoghoer.dk/hr._skaeg_og_julemanden.jpg
(Foto: Thomas Andersen) I denne uge satte Hr. Skæg som ambassadør for organisationen Operation Julegaveregn sammen med den helt rigtige julemand fokus på de anbragte børns vilkår. Operation Julegaveregn samler penge ind, der fordeles til julegaveindkøb af FADD – Foreningen af døgn- og dagtilbud for udsatte unge. Gaverne købes af børnenes venner, pædagoger eller af forstanderen på den enkelte institution. På den måde sikrer Julegaveregn, at gaverne vælges med tanke på det enkelte barn.
https://imgix.seoghoer.dk/danmarks-bedste-tv-blad_2_2.png
Læs alt om Hr. Skæg og alle de andre fra Ramasjang i Danmarks bedste TV-blad. - Skal vi for alvor gøre noget godt for verden, skal vi starte med børnene. Fremtiden bestemmes af, om vi skaber glade og trygge børn, eller om vi svigter deres behov. Hvis jeg kan gøre den mindste forskel for et barn, har det været indsatsen værd, siger Hr. Skæg.
Indsamlingen løber helt frem til den 22. december, og pengene fordeles løbende til de indstillede institutioner. Det er muligt at støtte Operation Julegaveregn ved bankoverførsel eller ved at sende SMS JGR til 1220 for at donere 20 kr. eller Gaveregn til 1220 for at donere 100 kr. Hertil lægges almindelig SMS-takst.

Sponsoreret indhold