Nyheder 8. december 2008

Basim: Børnehjemsbørn fortjener større julegaver

Sammen med Rigmor Zobel, Dan Rachlin og Michelle Hviid vil X Factor-stjernen gøre julen sødere for de børn, som fejrer jul på danske døgninstitutioner
Rigmor Zobel, Basim, Dan Rachlin og Michelle Hviid er alle med i "Operation Julegaveregn"
Rigmor Zobel, Basim, Dan Rachlin og Michelle Hviid er alle med i "Operation Julegaveregn"
Foto: Per Arnesen

Fire danske kendte har meldt sig på barrikaderne til projektet "Operation Julegaveregn", som skal sørge for, at de danske julegavebørn ikke skal nøjes med en sølle gave til 185 kr. når deres jævnaldrende pakker iPods, playstations og mobiltelefoner op på juleaften

Rigmor Zobel, Basim, Dan Rachlin og Michelle Hviid synes alle det er for dårligt og har nu meldt sig som ambassadører for at skaffe større gaver.

- Jeg meldte mig som ambassadør, fordi jeg synes, det er vigtigt, at børn bliver behandlet lige, og at børn på børnehjem får lige så store julegaver som andre børn. Jeg håber, at indsamlingen vil resultere i, at børnehjemsbørn efter jul kan komme i skole og vise lige så store og flotte gaver, som deres kammerater kan, siger 16-årige Basim, som i oktober måned udgav sit debutalbum efter succesen i X Factor.

"Operation Julegaveregn" går ud på, at frivillige samler penge ind, som ubeskåret går til de 3.500 børnehjemsbørn, som bor i Danmark.

Du kan også være med til at støtte det godt formål, på www.julegaveregn.dk, kan du læse hvordan.

Sponsoreret indhold